Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δάσκαλος προμήθευε σε μαθητές... ναρκωτικά

 


Στην σύλληψη ενός 47χρόνου δασκάλου μουσικής προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών... Αλεξανδρούπολης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Faros24.gr, στο στούντιο μουσικής που διέθετε στην πρωτεύουσα του Έβρου βρέθηκαν μέσα σε σάκο 6,3 γρ. χασίς και 9,5 απαγορευμένα χάπια. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 9 χάπια.
Οι Αστυνομικοί της Δίωξης έφθασαν στον 47χρόνο μουσικό, όταν το βράδυ του Σαββάτου έπιασαν τρεις νεαρούς να έχουν στην κατοχή τους 5,6 γρ. χασίς.
Ένας εκ των συλληφθέντων ομολόγησε από πού προμηθεύθηκε τα ναρκωτικά και υπέδειξε τον 47χρόνο από τον οποίο παρακολουθούσε μαθήματα κιθάρας. Μάλιστα υποστήριξε πως πρόσφατα του έδωσε να καπνίσει και τσιγάρο με χασίς.
Το πρωί της Δευτέρας οι Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή στο στούντιο που διέθετε και βρήκαν την ποσότητα ναρκωτικών (ινδική κάνναβη και χάπια). Τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.
Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε αναστάτωση στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου