Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Εσώρουχα και μια... σφαίρα στον Μιχαλολιάκο

Εσώρουχα και μια... σφαίρα από τη Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο

 
Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ όταν κατάλαβαν πως ανάμεσα στα εσώρουχα που πήγαινε η Ελένη Ζαρούλια στον Νίκο Μιχαλολιάκο ήταν και μια σφαίρα των εννέα χιλιοστών.
Μοιάζει απίθανο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: η γυναίκα του ηγέτη της Χρυσής Αυγής πήγε στην Ασφάλεια για να επισκεφθεί τον κρατούμενο σύζυγό της.
Του είχε πάει και μια αλλαξιά εσώρουχα. Μέσα στο σάκο της είχε... παραπέσει, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και μια σφαίρα των εννέα χιλιοστών. Η αντιτρομοκρατική σχημάτισε δικογραφία για πλημμέλημα και έστειλε το φάκελο στη Βουλή, ζητώντας την άρση της ασυλίας της Ελένης Ζαρούλια.

Έργα και ημέρες χρυσαυγιτών στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
Η συμπεριφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του στα κρατητήρια του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ δεν έμοιαζε σε τίποτα εκείνη που είχαν έξω. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός και ο Νίκος Μίχος δεν ενοχλούσαν, δε φώναζαν, δεν δημιουργούσαν προβλήματα.
Εξαίρεση ο Χρήστος Παππάς, που ήταν ο πιο εριστικός απ’ όλους και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που ήταν ειρωνικός και αποκαλούσε τους αστυνομικούς «Κλουζώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου