Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Χοροί και φλερτ έφεραν .....καρεκλιές


Προκλητικοί χοροί και επεισόδιο ζηλοτυπίας με μπουγελώματα και καρεκλιές! Όλα αυτά σε γνωστή ταβέρνα της Πάτρας με ζωντανή μουσική και με πρωταγωνίστριεςτρεις 50αρες που χόρευαν προκλητικά και δεν άφησαν νεαρό για νεαρό που να μην τον σηκώσουν από το τραπέζι του, ακόμα κι αν αυτός συνοδευόταν!

Μετά από μερικά ποτηράκια άρχισαν να παρεκτρέπονται, ρίχνοντας πονηρές ματιές σε νεαρούς που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια. Όταν… ήρθαν στο κέφι άρχισαν να χορεύουν σηκώνοντας με το ζόρι τους άνδρες που είχαν… βάλει στο μάτι και αδιαφορώντας που δύο εξ αυτών συνοδεύονταν.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' αρχικά οι σύντροφοί τους δεν μίλησαν. Όταν όμως η σκηνή επαναλήφθηκε, αντέδρασαν με οργή. Η μία έχυσε με δύναμη την κανάτα με το νερό που ήταν στο τραπέζι της και η δεύτερη σήκωσε την καρέκλα της απειλώντας πως θα την εκσφενδονίσει εναντίον της 50αρας που χόρευε με τον σύντροφό της!
Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και οι 50αρες πρωταγωνίστριες της υπόθεσης, πλήρωσαν το λογαριασμό κι έφυγαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου