Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δασκάλα βίαζε μαθήτριά της επί... 6 χρόνια

Μια 28χρονη γυναίκα, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τη δασκάλα της που τη βίαζε από τα 12 έως τα 18 της χρόνια. Η νεαρή γυναίκα τηλεφώνησε στην πρώην δασκάλα της και κατέγραψε τη συνομιλία τους αφού φρόντισε να της αποσπάσει μια πλήρη ομολογία.

Στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στο YouTube καταγγέλλοντας και διαπομπεύοντας με αυτό τον τρόπο τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή της.
Μέσα σε λίγες ώρες, η εκπαιδευτικός παραιτήθηκε από τη δουλειά της ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.
Η Jamie ομολογεί ότι επιτέλους νιώθει ανακουφισμένη που η δασκάλα της δεν θα δουλεύει πλέον με παιδιά. Οι σεξουαλικές επιθέσεις της δασκάλας, σύμφωνα με την 28χρονη ξεκίνησαν όταν ήταν 12 χρονών: «Είμαι 28 χρονών και περίμενα τόσα χρόνια για να βρω τη δύναμη να αντιμετωπίσω και να καταγγείλω τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκα όταν ήμουν μικρή. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα δεν θα πληρώσει ποτέ γι αυτά που έκανε» λέει στο βίντεο που ανάρτησε. Γι αυτό και αποφάσισε να εκθέσει την καθηγήτρια στο διαδίκτυο. «Αποφάσισα να της τηλεφωνήσω και να πάρω κάποιες απαντήσεις από αυτήν» λέει η Jamie.
Στο βίντεο η δασκάλα εμφανίζεται μετανιωμένη και λέει ότι ντρέπεται για όσα έκανε τότε. Η Jamie υποστηρίζει ότι η δασκάλα της είχε κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν έκανε παρέα με εφήβους και πίστευε ότι εκείνη ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευθεί. Επίσης ομολόγησε ότι φοβόταν πάρα πολύ γιατί η δασκάλα την απειλούσε κι έτσι αποδεχόταν τις σεξουαλικές τους επαφές: «Μου έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει αν την αφήσω... και την πίστευα».
H Jamie με την γυναίκα που κατηγορεί ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά
Η Jamie, η οποία έχει γίνει μητέρα, είπε ότι ήθελε πλέον να είναι σίγουρη ότι αυτή η γυναίκα δεν θα ξαναδιδάξει ποτέ και δεν θα έρθει σε επαφή με παιδιά. «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσα να κάνω αλλά, προφανώς, υπήρχε κάτι και το έκανα» λέει η Jamie.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου