Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Έπιασε τον σύντρφό της στα...ιδιαίτερα καμαρίνια

 
Πάτρα: Μπήκε στο καμαρίνι και είδε τον σύντροφό της να…
Οι αυτόπτες μάρτυρες θα θυμούνται για πολύ καιρό τις εικόνες που είδαν στο μπαρ της Πάτρας...
   
Συνέβη κι αυτό σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης την προηγούμενη εβδομάδα, με «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου την όμορφη εργαζόμενη του καταστήματος και τον σύντροφό της τον οποίο έπιασε επ' αυτοφώρω με χορεύτρια στα... ιδιαίτερα καμαρίνια!

Το μαγαζί κυριολεκτικά... σηκώθηκε στο πόδι ενώ ο νεαρός – θύμα της επίθεσης με το σκουπόξυλο μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία της κατά τα άλλα αγαπημένης του. Τι είχε προηγηθεί; Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', το ζευγάρι είναι μόλις τρεις μήνες μαζί.
Εκείνο το βράδυ η σύντροφος είχε ρεπό απ' τη δουλειά της και αποφάσισε να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί. Δεν έκανε όμως το ίδιο ο νεαρός ο οποίος προτίμησε να βγει για να ξεσκάσει και επέλεξε το μαγαζί που δουλεύει η κοπέλα του. Εκεί όμως γνωρίστηκε... καλύτερα με μία από τις χορεύτριες, η οποία κατάφερε να τον ξελογιάσει και να τον τραβήξει στο δωματιάκι που χρησιμοποιούσε ως καμαρίνι.
Καθ' όλη τη διάρκεια όμως που αυτή η γνωριμία βρισκόταν στα σπάργανα και εξελισσόταν, η σύντροφος του νεαρού τον καλούσε στο κινητό του τηλέφωνο κι εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να βγει απ' το σπίτι και πήγε στο ίδιο μαγαζί. Μπαίνοντας πληροφορήθηκε αμέσως για την παρουσία του δικού της εκεί κι άρχισε να τον ψάχνει. Φτάνοντας έξω από το δωμάτιο της χορεύτριας τον «έπιασε» στα πράσα.
Τότε ακριβώς ήταν που... έπεσαν οι πρώτες από την κοπέλα που ξαφνικά έγινε άλλος άνθρωπος. Ο σύντροφος κατάφερε να της ξεφύγει αλλά η ίδια τον ακολούθησε μες τον κόσμο, αρπάζοντας και τη... σκούπα που βρήκε μπροστά της, την οποία χρησιμοποίησε ως όπλο εναντίον του νεαρού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου