Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Οργανωμένο κύκλωμα πίσω από τα πλαστά χαρτιά στο αεροδρόμιο του Ακτίου;

 

Συνελήφθη 40χρονος Ρουμάνος

Οργανωμένο κύκλωμα πίσω από τα πλαστά χαρτιά στο αεροδρόμιο του Ακτίου; Συνελήφθη 40χρονος Ρουμάνος
 
Συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο του Ακτίου Ρουμάνος 40 ετών ο οποίος είχε φτιάξει πλαστά χαρτιά με τα οποία σκόπευε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο “Αμστερνταμ γυναίκα συριακής καταγωγής 30 περίπου ετών μαζί με τα δυο παιδιά της, εκ των οποίων το ένα ήταν βρέφος και το άλλο μόλις τρειών ετών.
Ο 40χρονος συνελήφθη στο χώρο του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων. Αρχικά, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Ρουμάνος ήταν σύζηγος της κάτι το οποίο δεν αποδείχτηκε από τον έλεγχο που έγινε στα έγγραφά της. Τόσο η ίδια όσο και τα δύο μικρά παιδιά της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για προληπτικές εξετάσεις.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε κατόπιν συντονισμένων ερευνών του Α.Τ Βόνιτσας και του Α.Τ Ακαρνανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα το οποίο έναντι αμοιβής «βοηθά» μετανάστες να ταξιδέψουν προς τις ευρωπαϊκές χώρες με πλαστά χαρτιά.
Η υπόθεση βρίσκεται στη φάση της προανάκρισης και δεν είναι απίθανο η Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση κάποιου κυκλώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου