Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ήθελε "κοκό" και τον.... ξεβράκωσε!

Ήθελε παράνομο σεξ στην παραλία και το αντικείμενο του πόθου του έκλεψε τα ρούχα

 
Γυμνός σε παραλία στην περιοχή της Λακόπετρας έμεινε ένας 55αρης πατρινός που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, ο οποίος πήγε για «κοκό» και βγήκε …κουρεμένος.
Το θύμα επί δυο μήνες πολιορκούσε μια πανέμορφη ιδιοκτήτρια «καταστήματος» με …ψιλικά είδη. Μάλιστα στην προσπάθεια του να την «ρίξει», τις πήγαινε καθημερινά καφέδες ακόμα και γλυκίσματα, τα οποία πάντα συνόδευε με εκφράσεις θαυμασμού, για την ομορφιά και το σώμα της.
Η γυναίκα απέκρουε τις …επιθέσεις του 55χρονου, ο οποίος είναι και παντρεμένος αλλά αυτός παρέμενε αμετακίνητος, επικαλούμενος μάλιστα το πόσο ταιριάζουν καθώς και στους δυο αρέσει η θάλασσα και οι παραλίες.
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το αντικείμενο του πόθου για τον 55χρονο, έδειξε να ενδίδει στις πιέσεις του για ραντεβού και μάλιστα στην πρόταση που της έκανε για τετ - α -τετ σε ερημική παραλία.
Η …έξοδος προς την ηδονή έγινε με διαφορετικά αυτοκίνητα – για τα αδιάκριτα μάτια όπως ζήτησε η νεαρή γυναίκα – με προορισμό την περιοχή της Λακόπετρας. Περιλάμβανε και φαγητό σε γνωστό μαγαζάκι της περιοχής με κατάληξη στην παραλία, όπου με πρωτοβουλία του 55χρονου άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.
Τα χάδια έφεραν κάποια στιγμή τον ώριμο …εραστή να είναι με Αδαμιαία περιβολή, όταν ξαφνικά έκπληκτος είδε την «Εύα» της ζωής του να σηκώνεται, να του παίρνει τα ρούχα και να τρέχει προς το αυτοκίνητο με το οποίο είχε πάει στο ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου