Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Έβγαζε την γυναίκα του στο.... «κλαρί»

 Έβγαζε στο «κλαρί» την γυναίκα του

Λίγο κράτησαν οι ευτυχισμένες μέρες για 22χρονη γυναίκα, αφού, όπως αναφέρει η εφημερίδα NEWSBOMB, μόλις παντρεύτηκε τον 24χρονο αγαπημένο της, την έκανε πόρνη.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, ο σύζυγός της την εξέδιδε καθημερινά σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης και ο ίδιος εκτελούσε χρέη «φύλακα». Την συνόδευε από και προς το πορνείο για να μην ξεφύγει και μάλιστα μοιραζόταν τα κέρδη με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής!

Όπως αναφέρει η NEWSBOMB o σύζυγος-προαγωγός με καταγωγή από την Βουλγαρία,συνελήφθη πριν λίγα εικοσιτετράωρα στον Λαγκαδά, επειδή η γυναίκα του την περασμένη Τετάρτη κατήγγειλε για πρώτη φορά στις Αρχές τον εφιάλτη που ζούσε. Η 22χρονη εξομολογήθηκε πώς ο σύζυγός της την κρατούσε παρά τη θέλησή της και κατά τον τελευταίο μήνα, την εξέδιδε καθημερινά, έναντι αμοιβής, σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, όπου την συνόδευε και την παραλάμβανε ο ίδιος, προκειμένου να μη διαφύγει.Επίσης, η 22χρονη κατήγγειλε ότι τα χρήματα που αποκόμιζε, ταμοιράζονταν ο 24χρονος με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Λίγο πριν οι Αστυνομικοί συλλάβουν τον σύζυγο, είχε χτυπήσει την νεαρή σύζυγό του, και εκείνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε η Αστυνομία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η νεαρή γυναίκα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στο πλευρό του, όλα ξεκίνησαν αφού εκείνη και ο σύντροφός της ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου