Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Θυσία» η ΔΕΥΑΝ στο βωμό της …. ψηφοθηρίας;



Παρά τις επαναλαμβανόμενες και επί σειρά ετών εκκλήσεις των αγροτών για προστασία τους από τους Ρομά του Πούντου Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει να κωφεύει και να αδιαφορεί  για τα προβλήματα (καταστροφές περιφράξεων, κλοπές κλπ) που τους δημιουργεί η πολυπληθής παρουσία τους στην περιοχή που καθημερινά αυξάνει ανεξέλεγκτα.


 

 

 
Να σημειωθεί ότι στ τελευταίο συντελεί και η αδιαφορία τόσο του Δήμου στην παράνομη ανοικοδόμηση (με δύο(2) Πολεοδομικές  Άδειες έχουν ανεγερθεί…. δώδεκα (12) κτίσματα), όσο και οι Υπηρεσίες: Πολεοδομία, Αστυνομία, ΔΕΗ, Δασαρχείο (Αγροφυλακή) κλπ στις οποίες έχουν απευθυνθεί!
Κατόπιν των ανωτέρω, σε λεπτομέρειες έχουμε  αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, οι Αγρότες άρχισαν να υποβάλλουν αιτήσεις στη ΔΕΥΑΝ για ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ στους αγρούς και τους κήπους τους, αφού οι Ρομά γείτονές τους» τα έχουν «χιλιοκλέψει» και καταστρέψει, οπότε το νερό με το οποίο πότιζαν τις καλλιέργειές τους  δεν τους χρειάζεται και τα έχουν εγκαταλείψει!
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η προαναφερθείσα «αδιαφορία» του Δήμου αποδίδεται στην «ψηφοθηρική προσπάθεια» της δημοτικής αρχής εν όψει των εκλογών στην Τ.Α. ανεξάρτητα αυτή έχει αντίκτυπο στα οικονομικά της ΔΕΥΑΝ, αφού με τις διακοπές παροχών νερού στις αγροτικές καλλιέργειες δεν θα εισπράττει ούτε το… «πάγιο» από τους καταναλωτές!...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Φυσικά τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και Αντι… κύριος Νίκος Καραλής, όσο και οι υπόλοιποι «αρμόδιοι», υπακούοντας στην «πολιτική» της Δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας η οποία τους τοποθέτησε στις θέσεις που κατέχουν, αρκούνται στην… «στήριξή» της και στην είσπραξη των μηνιαίων «αμοιβών» τους, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν από που αυτές, προέρχονται!!

 
 
Σας παραθέτουμε την πρώτη Αίτηση «διακοπής παροχής» που κατατέθηκε από γαιοκτήμονα στην ΔΕΥΑΝ :





Α Ι Τ Η Σ Η

1.- ........................................
2.- ........................................

Αμφοτέρων  κατοίκων Ναυπάκτου
Οδός  .............................................
                                                                               
Ναύπακτος  3 Οκτωβρίου  2013

                                                                                                                                   Προς την
                                                                                                                                   Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπάκτου
                                                                                                                                   Ναύπακτον

 

 

Κύριοι,
           Ως νόμιμοι κληρονόμοι του αείμνηστου ................................................και νόμιμοι ιδιοκτήτες, πλέον, ενός αγροκτήματος στην θέση Πούντος Ναυπάκτου εις το οποίο υπάρχει παροχή ύδρευσης (αριθμός υδρομέτρου ...... ) και η οποία δεν μας εξυπηρετεί  σε τίποτα αφού έχει να χρησιμοποιηθεί από 3ετίας λόγω των προβλημάτων που μας δημιούργησαν οι Ρομά κάτοικοι της περιοχής (κλοπές οπωροκηπευτικών, καταστροφές περίφραξης και δέντρων κλπ) αλλά και την διαπίστωση ύπαρξης πλήρους αδιαφορίας εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας  για προστασία μας  (παρά τις εκκλήσεις) με περιορισμό τουλάχιστον του  φαινομένου της ανεξέλεγκτης  παράνομης ανοικοδόμησης που έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του πληθυσμού των Ρομά και ως εκ τούτου την αύξηση των προβλημάτων μας
Α ι τ ο ύ μ ε θ α

Την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ της παροχής νερού, την αφαίρεση του υπ’  αριθμ. ....... υδρομέτρου από συνεργείο σας που το τοποθέτησε και την παράδοσή του σε μας αφού το αντίτιμο της αξία του, μαζί με τα άλλα έξοδα, έχει καταβληθεί στην υπηρεσία σας!

Για την εξυπηρέτησή σας στις αιτούμενες ενέργειες, ο αρμόδιος υπάλληλος μπορεί να έρθει σε συνεννόηση  με ..............................στα τηλέφωνα ......................................................................

Σε οποιαδήποτε περίπτωση καθυστέρησης ή απόρριψης των αιτουμένων μας  ή διαφοράς που δύναται να προκύψει στο εξής με την ΔΕΥΑΝ, ορίζουμε ως μόνες αρμόδιες για την επίλυσή τους τις Δικαστικές Αρχές της Αιτωλοακαρνανίας.

 
Η παρούσα αίτηση θα υποβληθεί υπό τύπον Αναφοράς στον τοπικό Αγροτικό Σύλλογο και θα δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

                                                                                                                      Οι Αιτού....

1.      ......................................................................


2.       .......................................

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου