Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αύριο δικάζεται ο..... Μπαρμπαρούσης

Δικάζεται την Τρίτη ο Μπαρμπαρούσης για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι

Αύριο, Τρίτη, εκδικάζεται η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου τον Σεπτέμβριο του 2012.
Σημειώνεται ότι πριν από ένα χρόνο μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας είχαν πάει στη λαϊκή αγορά της πόλης και έκαναν ελέγχους «νομιμότητας» σε αλλοδαπούς μικροπωλητές, προκαλώντας ζημιές στους πάγκους τους και καταστροφές στα προϊόντα τους.
Ο κ. Μπαρμπαρούσης, του οποίου η βουλευτική ασυλία για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρθεί, και άλλα δέκα στελέχη και μέλη του κόμματος αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών και πιο συγκεκριμένα για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου του βουλευτή στην Αθήνα για άλλη υπόθεση ενώ για τον ίδιο λόγο δεν είχε πραγματοποιηθεί πριν από ένα μήνα.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου