Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Άνιση μάχη και φυσιολογική ήττα για την Ομόνοια



Μια άνιση μάχη είχε να δώσει το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου η Ομόνοια Ναυπάκτου, καθώς αντιμετώπιζε στον Αστακό τον τοπικό Αίολο για το πρωτάθλημα της Α” ΕΣΚΑΒΔΕ. Ταξιδεύοντας με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ, έχασε εύκολα με το ευρύ 110-65, από τους πρωτοπόρους και αήττητους στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι σε εξαιρετική μέρα επιθετικά και σκόραραν με κάθε τρόπο, έχοντας συνολικά 17(!) εύστοχα τρίποντα και μάλιστα με εξαιρετικά ποσοστά (σχεδόν 1 τρίποντο ανά αγωνιστικό λεπτό). Με δεδομένη τη χαώδη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων το παιχνίδι δεν αντέχει σε οποιαδήποτε κριτική, για πολλούς αγωνιστικούς και μη λόγους. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η Ομόνοια αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με δυσθεώρητο μπάτζετ και στόχους πρωταθλητισμού, κατάφερε να σημειώσει 65 πόντους (κοντά στο συνήθη μέσο όρο πόντων της), ενώ κατάφερε να είναι μπροστά στο επιμέρους σκόρ του β’δεκαλέπτου (17-21).
Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια είναι από το Μεσολόγγι, ο εξαιρετικά ποιοτικός (εντός και εκτός γηπέδων) Χαρίλαος Τρικούπης, επίσης πρωτοπόρος και αήττητος στη διοργάνωση.
 
 
Δεκάλεπτα: 34-13, 17-21, 34-15, 25-16,
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Κώστας Παπούλιας): Κουτσογιάννης 22(2), Βλαχογιάννης 28(5), Μπίμπας 9, Ιωάννου 6, Παντελίδης, Κουγιουμτζής, Κωνσταντίνου, Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου