Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Πάνω από 700 άτομα έδωσαν 25 ευρώ αντί για τέλη κυκλοφορίας!

Αγρίνιο: Πάνω από 700 άτομα έδωσαν 25 ευρώ αντί για τέλη κυκλοφορίας!

 
Πανελλαδική Κίνηση που εμφανίστηκε και στο Αγρίνιο αντιτιθέμενη στην μη ανταποδοτικότητα των τελών κυκλοφορίας, καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν τα τέλη αλλά με την καταβολή 25 ευρώ να συμμετέχουν στην προσφυγή κατά της μη ανταποδοτικότητας αυτής.
Το ρίσκο βεβαίως αναλόγως κατανέμεται τόσο στα μέλη της Κίνησης όσο και στους πολίτες που δείχνουν να εμπιστεύονται την αμφιλεγόμενη αυτή πρωτοβουλία. Όλοι συμφωνούν όμως πως η μαζικότητα της κίνησης αυτής ίσως έχει αποτελέσματα, αν και κυρίως εκδηλώνεται σε περιφερειακές πόλεις, με το Αγρίνιο να έχει όπως φαίνεται την πρωτοκαθεδρία!
Τα μέλη της Κίνησης που εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές της χώρας και ειδικά στο Αγρίνιο έχει σημαντική ανταπόκριση, τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην ισόγεια καφετέρια της ΔΟΥ Αγρινίου παίρνουν χρήματα από πολίτες και δίνουν παραστατικά διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως όσοι συμμετέχουν δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα εάν κάποια στιγμή ελεγχθούν και διαπιστωθεί πως δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.
Οι πληροφορίες πάντως σχετικά με την «νομική θωράκιση» όσων δεν πληρώνουν είναι τελείως διαφορετικές, αφού πολίτες που τα προηγούμενα χρόνια επέλεξαν αυτήν την οδό βρέθηκαν τελικά να επιβαρύνονται με διπλάσια τέλη και πρόστιμα...
Οι οργανωτές της πανελλαδικής Κίνησης αυτής έχουν δημιουργήσει ομάδα στο facebook και δηλώνουν: «Η συγκεκριμένη σελίδα δημιουργήθηκε προκειμένου να ενώσει Έλληνες από όλους τους νομούς της χώρας, ενάντια στα ληστρικά χαράτσια που το κράτος με νομιμοφανή τρόπο έχει εφεύρει για να αρμέγει την «ιερή αγελάδα» , δηλαδή εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου