Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Δεν θα αφήσω την τρόικα να μου πεθάνει το... παιδί


Ο κ. Πολύδωρας έκανε λόγο για δήμευση περιουσιών με το φόρο ακινήτων
 
 
Με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή, ο Βύρων Πολύδωρας ξεσπάθωσε από το βήμα της Βουλής, λέγοντας πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχθεί αυτά που συμβαίνουν, μία φράση που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Ο κ. Πολύδωρας αναφερόμενος στο φόρο ακινήτων έκανε λόγο για δήμευση την οποία δεν επιτρέπει ούτε το Σύνταγμα, σημειώνοντας πως δέχεται χιλιάδες παράπονα από τους συμπολίτες του.
 
Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε σε κάτι που έχει επισημανθεί από όλους τους κύκλους από την πρώτη στιγμή. Αναρωτήθηκε γιατί και με ποιόν τρόπο αντικαταστάθηκε το χαράτσι με τον ενιαίο φόρο και από πότε το χαράτσι έγινε κεκτημένο και βάση διαπραγμάτευσης. Σημείωσε πως έπρεπε η κυβέρνηση να ψάχνει έναν φόρο για τα ακίνητα απλούστερο και ηπιότερο που να μην έχει καμία σχέση με το χαράτσι.
 
Βέβαια όπως διαβάζουμε στο newsit, σε κανένα σημείο της ομιλίας του ο κ. Πολύδωρας δεν ξεκαθάρισε εάν θα υπερψηφίσει ή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ακίνητα, αλλά λίγο πριν τελειώσει την ομιλία του, βούρκωσε λέγοντας: Δεν θα σας πληρώσω κύριοι στην τρόικα γιατί θα μου πεθάνε το παιδί, θα μου πεθάνει ο λαός.
 
Δείτε το Video 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου