Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Βόλεϊ Γυναικών: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια

  Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου που είναι και η πρώτη επίσημη μετά την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος. Νίκησε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου τον “Αιγιαλέων” στο κλειστό της Ναυπάκτου με 3-0 ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2014.

Η ομάδα του Αιγίου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε μικρή διαφορά που κατάφερε να την κρατήσει ως το 7-9. Τέσσερις σερί πόντοι με τη Νάκη στο σερβίς ήταν αρκετοί για να αντιστρέψουν τη εικόνα. Η Ομόνοια προηγήθηκε 11-9 και ξέφυγε με 21-13 παίρνοντας πολλούς πόντους στην επίθεση από Σχίζα, και Πατακοπούλου Μοσχούλα. Προς το τέλος το Αίγιο αντέδρασε και μείωσε με συνεχόμενους πόντους από την Τσουρή σε 23-21 αλλά το σετ πήγε στους γηπεδούχους με 25-21.
Με το 1-0 υπέρ τους οι κοπέλες τις Ομόνοιας ξεκίνησαν το δεύτερο σετ με πολύ καλή ψυχολογία και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Ήδη στην πρώτη περιστροφή το σκορ ήταν στο 13-5 με τις δύο ομάδες από εκεί και μετά να μοιράζονται πόντους και εντυπώσεις αλλά την Ομόνοια να παίρνει το σετ με 25-17. Το αρχικό 0-3 στο τρίτο σετ δεν ήταν αρκετό για να κάμψει το ηθικό των Ναυπάκτιων. Γρήγορα έγινε 4-3 σε ένα σετ που τελικά πήρε η Ομόνοια 25-12 με συνοπτικές διαδικασίες.
Η νίκη με 3-0 της Ομόνοιας ήταν η πρώτη για το νέο της τμήμα και πολύ χρήσιμη για την ψυχολογία της ομάδας μετά την άσχημη ήττα της πρεμιέρας με τη Γαλήνη. Η Γαλήνη είναι και ο επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Ναυπάκτου, αυτή την Κυριακή, στις 17.30 στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσ., Κατσούδα, Πολυδώρου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Νάκη, Πατακοπούλου Μαρ., Θεοφάνη, Καλπύρη.
ΑΟ Αιγιαλέων (Ανδρέας Αδαμόπουλος): Βλάχου Ν., Βελανάκη Κ., Τσουρή, Σπανού, Καραγεώργου, Βελανάκη Ε., Βλάχου Κ., Ανδριοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου