Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Οι Κρυονερίτες κόβουν την πίτα τους


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ
« Ο ΑΓΙΟΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ »
Πληροφορίες:                                                                                            Ναύπακτος   14-1-2014 Τηλ.:6973303698
www.krioneria.gr
e-mail:syllogoskrioneriton@yahoo.gr

                                                                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος  Κρυονεριτών  “Ο Άγιος  Γεώργιος”, σας  προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014:
-Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που διαμένουν στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 (13:00 μ.μ.) στην οικογενειακή ταβέρνα  «Έτσι κι αλλιώς»   (Κωνσταντινουπόλεως 71    Περιστέρι   τηλ. 210 5764836 ).
- Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που διαμένουν στο Αιτωλικό και Μεσολόγγι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την   Κυριακή  2 Φεβρουαρίου  (11.30 π.μ.) στο Αιτωλικό  στο «Καφέ Καστανάς» .
-Ετήσιος χορός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (21.00 μ.μ. ) στο κέντρο «Ανδρεόπουλος» (Νέοκαστρο Ναυπάκτου).
Σας περιμένουμε και πιστεύουμε ότι η  παρουσία και η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική ως προς την θεσμοθέτηση των εκδηλώσεών μας.

           Ο Πρόεδρος                                                                Ο  Γραμματέας
 Χριστόφορος Ζαμπάρας                                                  Κων/νος   Λυμπέρης    
                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου