Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο Αιγύπτιος της... Παλαίρου

Συνελήφθη ο Αιγύπτιος που οργάνωσε τη μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Πάλαιρο

Συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας ο Αιγύπτιος, ο οποίος στις 15 Νοεμβρίου πέρυσι είχε οργανώσει τη μεταφορά στην Πάλαιρο, με σκοπό να τους οδηγήσει στην Ιταλία, λαθρομεταναστών, η οποία κατέληξε στον πνιγμό 12 εξ αυτών.

Συνελήφθη ο Αιγύπτιος που οργάνωσε τη μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Πάλαιρο
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία πρόκειται για ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος μεταφοράς λαθρομεταναστών, και μπλέκεται συνολικά σε πέντε υποθέσεις παράνομης διακίνησης, για τις οποίες έχουν εκδοθεί ισάριθμα εντάλματα σύλληψης.
Τα μέλη του κυκλώματος στο οποίο ηγείτο ο Αιγύπτιος είχαν βάλει τους λαθρομετανάστες σε κλεμμένη βάρκα τους λαθρομετανάστες, η οποία ανετράπη στην Πάλαιρο, με αποτέλεσμα των πγιγμό 12 εξ αυτών.
Οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται αφορούν στις περιοχές της Θράκης, της Ροδόπης, της Λευκάδας, της Αττικής και της Κορινθίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία «το εγκληματικό προφίλ του συλληφθέντα χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα βίαιο και σκληρό, ενώ σε κάθε προσπάθεια προσαγωγής του αντιστεκόταν σθεναρά στη σύλληψη και επιχειρούσε να διαφύγει, ενώ παραβίαζε συστηματικά τους περιοριστικούς όρους, που του είχαν επιβληθεί σχετικά με την εμφάνισή του σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου