Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

« ΌΧΙ στην υποβάθμιση Υπηρεσιών Υγείας»


 
Σήμερα  31/01/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους γιατρούς και το προσωπικό για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας περίθαλψης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που υπηρετούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και επιβαρύνουν με ταλαιπωρία και οικονομικό κόστος τους ασθενείς.
Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε  : «Αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους το κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου το οποίο έχει υποβαθμιστεί τον τελευατίο καιρό να μετατραπεί σε μια σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη  μονάδα υγείας η οποία θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της Ναυπακτίας»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας αναφέρθηκε και στην υποβάθμιση που έχουν υποστεί οι υπηρεσίες της Ναυπάκτου τα τελευταία χρόνια και δήλωσε: «ΌΧΙ στην περέταιρω υποβάθμιση των υπηρεσιών της πόλης μας, ΌΧΙ στην υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας.  Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες της Ναυπακτίας να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν ασφάλεια για την υγεία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου