Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος για τις... δολοφονίες

Για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, πήρε θέση ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με δήλωση που ανάρτησε στο διαδίκτυο.
Ο τέως, ανεφέρεται και στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το θάνατο των τριών νέων ανθρώπων. Αφήνει μάλιστα αιχμές λέγοντας ότι "Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
"Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.
Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Έλληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Εύχομαι οι ´Ελληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται.
Κωνσταντίνος Β."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου