Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πατέρας και γιος έπιασαν τη μάνα στα... "πρασα"Τα όσα έγιναν σε γειτονιά του Ρίου δεν έχουν προηγούμενο - Οι φωνές του απατημένου συζύγου ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο...

Τα οικογενειακά επεισόδια… δίνουν και παίρνουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Σχεδόν κάθε μέρα δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις η αστυνομία για «επέμβαση» σε σπίτια έξω ή μέσα στα οποία εκτυλίσσονται σκηνές έντονου διαπληκτισμού μεταξύ ανδρών και γυναικών – πρώην ή νυν ζευγαριών, οι οποίες πολλές φορές εξελίσσονται σε ξυλοδαρμούς!

Σύμφωνα με το dete.gr, προ ημερών στην περιοχή του Ρίου, έγινε… το έλα να δεις, όταν ο σύζυγος έπιασε τη γυναίκα του με τον εραστή της. Το δράμα έγινε ακόμη μεγαλύτερο από το γεγονός ότι μαζί με τον πατέρα, ήταν και ο γιος τους.
Άλλο ένα περιστατικό συνέβη το ίδιο βράδυ στην περιοχή του Καστελόκαμπου. Οι γείτονες άκουσαν μία νεαρή να καλεί σε βοήθεια. Αποδείχθηκε πως την κυνηγούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της με το αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή, ο άντρας εγκλώβισε τη γυναίκα, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να την χτυπάει.

Οι γείτονες έγιναν μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού, κάποιοι έβαλαν τις φωνές καλώντας τον άνδρα να σταματήσει, ένας μάλιστα κάλεσε και την Αστυνομία. Όμως μέχρι να φθάσει το περιπολικό ο «νταής» πρώην σύζυγος είχε εξαφανισθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου