Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

S.O.S. επίθεση αδέσποτων σε κοριτσάκι !!

        
epi-adespota-skylia

«Το Σάββατο βράδυ στις 8,στην οδό Αναστασιάδη η κόρη μου δέχθηκε επίθεση από  3 αδέσποτα σκυλιά. Ευτυχώς, επειδή φορούσε μποτάκια τα δόντια τους δεν διαπέρασαν το δέρμα της.» αναφέρει η καταγγελία γυναίκας αναγνώστριας του agriniopress.gr φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Αγρίνιο. Ένα πρόβλημα που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλόζωων διαιωνίζεται μιας και δεν έχει ληφθεί προς το παρόν καμιά ουσιαστική μέριμνα από τους αποκλειστικά αρμοδίους, που είναι οι υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου.

«Πολλά αδέσποτα σκυλιά κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό στο κέντρο του Αγρινίου και ο δήμος απλά αδιαφορεί. Είναι δυνατόν να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε μέσα στην πόλη μας; Ο δήμαρχος, ο οποίος κυκλοφορεί στο σιντριβάνι δεν τα έχει δει; Η μόνη μου επιλογή είναι να κάνω καταγγελία και μήνυση. Δεν δέχομαι να λέω ότι ζω σε μια πολιτισμένη πόλη, το έτος 2014,όταν κάθε φορά που βγαίνω στον δρόμο βάζω σε κίνδυνο την ζωή μου και των παιδιών μου…» αναφέρει ακόμη η καταγγελία για το περιστατικό στο κέντρο του Αγρινίου.

Μόλις πρόσφατα πολλά παράπονα έγιναν και για αδέσποτα στην περιοχή των Αϊ Βασιλιώτικων, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου, γνωστοποίησε πως πλέον δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα αδέσποτα σε χώρο που έχει δημιουργήσει κοντά στο ΔΑΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με την περισυλλογή, φροντίδα κλπ των αδέσποτων της πόλης να θυμίσουμε πως ο δήμος Αγρινίου, έχει προκηρύξει σχετική διαδικασία για την κατάθεση προσφορών από επαγγελματίες που ενδιαφέρονται αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας αναμένονται την Τετάρτη, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Μελιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου