Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Καιρός με... διχογνωμία!


Μεγάλη διχογνωμία για τον καιρό που θα επικρατήσει μετά την Τετάρτη καθώς πριν από λίγες μέρες φαινόταν οτι θα είχαμε οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό με βροχές και καταιγίδες ενώ τώρα φαίνεται μια μεταβολή "express" του καιρού άκρως χειμωνιάτικη για την εποχή με βροχές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά πιθανώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά και πάλι την Πέμπτη αυτήν την φορά όμως θα συνοδεύεται και από χιονοπτώσεις σε κάποιες περιοχές τόσο νωρίς.



Έτσι την Πέμπτη φαίνεται πως ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και καταιγίδες στην δυτική κεντρική και βόρεια βορειοανατολική Ελλάδα που θα επηρεάσουν και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ,τις Κυκλάδες,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν και στην υπόλοιπη κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα αλλά και την Πελοπόννησο.

Είναι γενικά νωρίς ακόμα γιατί ήδη από χτες έχουν αλλάξει αρκετά τα στοιχεία. Σας παρουσιάζουμε τους χάρτες τους σημερινούς με τους χτεσινούς για να δείτε πόσο ανατολικά έχει κινηθεί η διαταραχή και το βαρομετρικό χαμηλό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου