Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σάλος με τον πανηγυρισμό του Κασάμι (photos)

    

Πλήθος αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει ο πανηγυρισμός του Παϊτίμ Κασάμι μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Γιουβέντους.

Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός που έχει γεννηθεί από Αλβανούς γονείς και κατέχει ελβετικό διαβατήριο, μόλις σκόραρε κόντρα στον Μπουφόν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, θέλησε να περάσει ένα… μήνυμα με τα χέρια του, σχηματίζοντας την… σημαία της Αλβανίας, όπως αναφέρεται και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Πράσινη».

Μάλιστα, στο προφίλ του στο Facebook, αλλά και στο twitter, υπάρχουν αποθεωτικά σχόλια από Αλβανούς για τον πανηγυρισμό του, ενώ παρουσιάζεται ο ίδιος πανηγυρισμός με… φόντο την σημαία της χώρας, ενώ ο ίδιος με… τιτίβισμά του ευχαρίστησε για την στήριξη με μήνυμά του στα αγγλικά και τα αλβανικά!

«Thank you! Flm ju dua shum!», έγραψε χαρακτηριστικά, το οποίο σημαίνει: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ ειλικρινά», ενώ υπάρχουν σύμβολα καρδιάς, μπάλας και τον χαιρετισμό!

Δείτε το… τιτίβισμα:
kasamiTwitter
Απάντηση… Καραπαπά

Πάντως, το πρωί της Πέμπτης (23/10) ο Κώστας Καραπαπάς με μήνυμά του στο facebook απάντησε στον… πανηγυρισμό, γράφοντας: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...» και έχει φωτογραφία με τον ίδιο πανηγυρισμό του Νικολά Ανελκά με τη φανέλα της Τσέλσι…
AnelkaKasami copy

Πλέον, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και του ποδοσφαιριστή, μια και τα σχόλια από την πλευρά των Αλβανών έχει πάρει… εθνικό χαρακτήρα ο πανηγυρισμός, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου