Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0

 
Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός και ένας Θρυλικός Ρομπέρτο υπέταξαν τη Γιουβέντους με 1-0 στο Καραϊσκάκη σε μία ακόμα μαγική νύχτα. Σκόρερ ο Κασάμι, μαέστρος ο Τσόρι, ήρωας ο Ρομπέρτο στο β' μέρος
                                                                   
ADVERTISEMENT
Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η σειρά της Γιουβέντους να υποταχθεί στη δύναμη του "Καραϊσκάκης"! Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό με το γκολ του Κασάμι, πρώτη εντός έδρας νίκη για τους Πειραιώτες στο Champions League κόντρα σε ιταλική ομάδα. Εμφάνιση αλά... Μπενφίκα από τον Ρομπέρτο, ο οποίος κάνοντας 4 τουλάχιστον μεγάλες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε μία σπουδαία νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης (5-0 τη Μάλμε). Στους 3 βαθμούς έμειναν Γιουβέντους και Μάλμε. Πολύ κρίσιμη η ερχόμενη αγωνιστική (4η) για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενείται στο "Juventus Stadium" από τους τρις πρωταθλητές Ιταλίας. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μάλμε υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
 

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς
Βοηθοί: Μίλοβαν Ρίστιτς, Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς
Τέταρτος Διαιτητής: Ντέγιαν Πέτροβιτς
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69' Αφελάι).
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77' Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57' Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87' Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.
Γκολ: 35' Κασάμι
Κάρτες: 44' Μποτία, 56' Μαζουακού / 38' Λιχτστάινερ, 59 Πογκμπά, 66' Μαρκίζιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου