Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Την Τετάρτη "τα σπουδαία" για τον Ναυπακτιακό Αστέρα


Την Τετάρτη 30 Ιουλίου, στις 19.00 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΞΕΝΙΑ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του "Ναυπακτιακού Αστέρα" για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την χάραξη των στόχων της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά!..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τωρινός Πρόεδρος του "Ναυπακτιακού Αστέρα" κ. Αθαν. Αλμπάνης. είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα ινία της ομάδας αρκεί, όπως φέρεται να έχει δηλώσει, "να μην τον κυνηγάνε για παλαιά χρέη".

Επ' αυτού , χθες Κυριακή, υπήρξε μια συνάντηση του Προέδρου με "ενδιαφερόμενους Ναυπάκτιους" που επιθυμούν να αναλάβουν την Διοίκηση του Αστέρα πλην όμως ο κ. Αλμπάνης "δεν προσκόμισε τα στοιχεία που έπρεπε που να εμφανίζουν τα χρέη της ομάδας"!.. Κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση!

Πληροφορίες αναφέρουν πως για το νέο Διοικητικό σχήμα επανήλθε το όνομα του κ. Ντίνου Τσουκαλά, ενώ ενθουσιασμό προκάλεσε το άκουσμα για "ενεργή συμμετοχή" στελεχών της νέας δημοτικής αρχής, όπως του νέου Δημάρχου κ. Τάκη Λουκόπουλου και των δημοτικών του συμβούλων κ.κ. Γιώργου Σιαμαντά και Γιάννη Σύψα, πράγμα που σημαίνει πως ο Αστέρας, θα έχει πλέον "ισχυρή στήριξη" οικονομική και ηθική από τον Δήμο Ναυπακτίας!

Στους παραπάνω που αναφέραμε,  θα πρέπει να προσθέσουμε και τα ονόματα των ευυπόληπτων Ναυπακτίων δημοτών κ.κ. Τάσου Σωτηρόπουλου, Χολέβα, Καλαβρουζιώτη, Κυρίτση, Γιαννίκα, Κούμπιου κ.α. που "φέρονται διατεθειμένοι" να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης και οικονομικά και με την συμμετοχή τους στα Διοικητικά!

Είναι ευνόητο πως, εάν ο κ. Αλμπάνης αποφασίσει τελικά να παραδώσει τα ινία της ομάδας και οι προαναφερόμενοι συγκροτήσουν ένα "ισχυρό" Διοικητικό σχήμα, τότε "μια καινούργια μέρα" ξημερώνει για τον Ναυπακτιακό Αστέρα και δίκαια, ο φίλαθλος κόσμος της Ναυπάκτου, περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις της Τετάρτης και κάνει όνειρα για την... επόμενη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου