Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο Καρακώστας σε ρόλο... διαμεσολαβητή;


Κάποιοι λένε πως "δεν τα βρίσκουν" και κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως αυτό είναι "θεμιτό"....
Ο λόγος για τις "ιδιαίτερες" συναντήσεις του "Κομισάριου" κ. Κ. Καρακώστα, της νεοεκλεγμένης δημ. αρχής του Δήμου Ναυπακτίας του δημάρχου  κ. Τάκη Λουκόπουλου, με τα "πρωτοκλασάτα" στελέχη της Παράταξης!
Και όλα αυτά;...  Για την μοιρασιά της... "πίτας"!..
Εγώ πάντως, είμαι περίεργος να δω ποιο "στέλεχος" θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Καθαριότητας!..
Όπως είναι λογικό, όλα τα "στελέχη" της Παράταξης Λουκόπουλου, έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες!.. Γι'  αυτό άλλωστε αγωνίστηκαν προεκλογικά!
Με αυτή τη λογική, θα πρέπει να έχουν δίκαιο όσοι ισχυρίζονται πως "δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους στο τραπέζι των συσκέψεων και αποφάσεων"...
Αλλά και οι άλλοι που λένε ότι "είναι θεμιτές οι ιδιαίτερες συναντήσεις" και αυτοί θα πρέπει να έχουν δίκαιο!... Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί ο "Κομισάριος" της Παράταξης να κουβεντιάσει... να αλλάξει απόψεις και να... βολιδοσκοπήσει ξεχωριστά τα στελέχη!..
Δεν παρατηρήσαμε κάτι το "ύποπτο" στη σημερινή συνάντησή του (φωτό) με τον κ. Θωμά Κοτρωνιά ο οποίος μάλιστα του παρουσίασε και "ένα μάτσο χαρτιά" (είναι στην διπλανή του καρέκλα)!..
Μπορεί κάτι τέτοιες συναντήσεις να είναι "άτυπες" ωστόσο πιστεύουμε πως είναι ουσιαστικές, γιατί μπορεί να είναι κάποιος στέλεχος  αλλά θα πρέπει να παρουσιάσει και προτάσεις και βιογραφικό!..
Τι;... "Γουρούνι στο σακί" θα... πάρουμε;.....
Ο "Καλλικράτης" έχει απαιτήσεις και περισσότερο απαιτεί "Οργάνωση και σύμπνοια" στην Παράταξη που θα τον υπηρετήσει!..
Και στην Παράταξη Λουκόπουλου, αυτή η περιέργεια θα μας... φάει!...
Θα υπάρξει "οργάνωση και σύμπνοια";.... Ή όλες οι αποφάσεις θα "παίρνονται" από τον "Κομισάριο" στις... "ιδιαίτερες συναντήσεις";...
Βέβαια, τον "πρώτο και τελευταίο λόγο" τον έχει ο κ. Τάκης, αλλά....
"Κοντός ψαλμός... Αλληλούια"... Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά.....
Και τότε θα δούμε ποιοι απ'   όλους έχουν δίκαιο!....


 

2 σχόλια:

  1. Οι κονιδαίοι του λουκοπουλου και αυτοί του παπαθαναση που μπήκαν τρέχοντας μπας και δούνε ασπρή μέρα, θέλουν να τοποθετήσουν δικό τους στο Λιμενικό ταμείο, ενώ ο Τακης πάει για άλλον. Προσπαθούν να τον πείσουν μέσω τρίτων. Ε ρε γλέντια που θα γίνουν με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή