Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ολυμπιακός – Μίλαν 3-0: «Φωτιά» στο Τορόντο η ομάδα του Μίτσελ (Video)

Ολυμπιακός – Μίλαν 3-0: «Φωτιά» στο Τορόντο η ομάδα του Μίτσελ     
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ, νίκη 3-0 επί της Μίλαν στην πρεμιέρα του International Champions Cup και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό… δρόμο για τη νέα χρονιά.
Οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που χρειάστηκαν για να βρουν τα… πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα, έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους Ντομίνγκεζ και Κασάμι στον άξονα και τους Ντοσεβί και Μαζουάκου στα άκρα. Ο «Τσόρι» άνοιξε το σκορ στο 17’ για τους Πειραιώτες, ο Διαμαντάκος στο 49’ διπλασίασε τα τέρματα και στο 78’ ο Μπουχαλάκης έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με μια απίστευτη γκολάρα έξω από την περιοχή για το 3-0 των Πρωταθλητών Ελλάδας.
 
Τα πλάνα του Μίτσελ
Με έξι νέους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα άρχισε τον αγώνα απέναντι στους «ροσονέρι» ο Μίτσελ. Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στα δεξιά τον Ελαμπντελαουί και ο Μαζουάκου κάλυψε το αριστερό άκρο, ενώ οι Μανωλάς και Αμπιντάλ ήταν στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, ο Σάμαρης ήταν ο αμυντικός μέσος, έχοντας πιο μπροστά του τους Ντομίνγκεζ και Κασάμι, ενώ ο Φουστέρ ήταν στα αριστερά, στα δεξιά ο Ντοσεβί και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Παπάζογλου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου