Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"Έπεσαν" τα πρώτα ονόματα της νέας δημ. αρχής Ναυπακτίας



Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά από διαβουλεύσεις, εισηγήσεις στελεχών και οπωσδήποτε "κάποιες" αντιδράσεις με "αποστασιοποιήσεις", η ενδοπαραταξιακή "τρόικα"  της νέας δημοτικής αρχής Ναυπακτίας υπό τον κ. Τάκη Λουκόπουλο, κατέληξε στα πρώτα πρόσωπα που θα την απαρτίσουν για να διοικήσει τον Δήμο  τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια!



"Μάγειρας" και συνάμα "πυροσβέστης" στις "συζητήσεις"(;) ήταν ο "Κομισάριος της Παράταξης" δ.σ. κ. Κώστας Καρακώστας ο οποίος γίνεται "αντιΜαρίας" και θα ηγείται των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου!

Για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προορίζεται ο Ιατρός και δ.σ. κ. Γιώργος Σιαμαντάς!


Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος θα έχουμε τον δ.σ. κ. Ανδρέα Κοτσανά!

Ο Φαρμακοποιός κ. Γιάννης Ράπτης, θα επωμισθεί τα Πολιτιστικά και την "Πρόνοια" των δημοτών!
Ο ορεσίβιος π. Δήμαρχος κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, γίνεται "ΑντιΚαραλής"! Αναλαμβάνει την Αποδοτία και την... ΔΕΥΑΝ!


Η αντιδημαρχία με αρμοδιότητες σχετικές με το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" ανατίθεται μάλλον σε γυναίκα!  Η δ.σ. κ. Αγγελική Σμπούκη οδεύει προς τα εκεί!


Τέλος, ο "ετεροθαλής της Παράταξης" δημ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Σαλαμούρας, αναλαμβάνει τον Προγραμματισμό - Σχεδιασμό του ΕΣΠΑ 2014-2020 και την δύσκολη δουλειά των "Επενδύσεων" με  ανάδειξη και αξιοποίηση των "παραλιακών" και "ορεινών"  ενδιαφερόντων του Δήμου Ναυπακτίας!

Με το πρώτο άκουσμα των ονομάτων (που λίγο - πολύ ήταν αναμενόμενα)  επικράτησε κάποια  "ικανοποίηση" μεταξύ των ψηφοφόρων, τουλάχιστον, της Παράταξης Λουκόπουλου και πιστεύεται πως τελικά εάν δεν υπάρξει κάποια "αλλαγή" στην παραπάνω... "συνταγή" (λόγω αντιδράσεων άλλων... στελεχών) η κατάσταση στον Δήμο θα αποκτήσει .. άλλα ενδιαφέροντα!...
 

 


 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου