Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Απολογούνται την Τετάρτη τα δύο "τέρατα" που βίασαν 15χρονη


Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για το βιασμό 15χρονης στο Αγρίνιο, ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο πατέρας της, που την άφησε να φύγει με τους δύο κατηγορούμενους κι έμεινε στο μπαρ για να συνεχίσει την βραδιά του!
 
Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 15χρονης κατηγορούνται ένας 29χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη, 30 Ιουλίου. Επίσης, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αρπαγή ανηλίκου. Παράλληλα, συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας της ανήλικης, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 24 Ιουλίου, οι συλληφθέντες, οι οποίοι κάθονταν σε καφετέρια του χωριού μαζί με την 15χρονη και τον πατέρα της, προθυμοποιήθηκαν να την πάνε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο.
 
Όμως, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός εκ των δύο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν, αλλά εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του ενός και τον ειδοποίησαν πως συγγενικό του πρόσωπο είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ο 29χρονος και ο 25χρονος έφυγαν από το σπίτι και η ανήλικη επέστρεψε στο δικό της, όπου ανέφερε το γεγονός. Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.
 
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, ενώ πήραν προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου