Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Εφοριακό "σαφάρι" χθες το απόγευμα στα παραλιακά κέντρα της Ναυπάκτου.





Εφοριακό "Σαφάρι" εξαπέλυσε χθες το απόγευμα, ομάδα υπαλλήλων, στα παραλιακά Κέντρα της Ναυπάκτου.

Μετά την απογευματινή βροχή και την ώρα που, λόγω της άπνοιας και της φυσιολογικής ανόδου της θερμοκρασίας, κάτοικοι και παραθεριστές κατέκλυσαν τα παραλιακά κέντρα της Ναυπάκτου για λίγη δροσιά, έκαναν την εμφάνισή τους οι "ράμπο" της Εφορίας κάνοντας στα τραπέζια έλεγχο για την ύπαρξη των σχετικών Ταμειακών αποδείξεων!

Στα "πρώτα" κατά σειρά Cafe, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε που κατέληξαν αλλά τα επόμενα καταστήματα, πληροφορηθέντα την παρουσία των Εφοριακών, έσπευσαν να τοποθετήσουν στα τραπέζια των πελατών τις αντίστοιχες αποδείξεις.... Βέβαια, εκείνη την ώρα, οι Ταμειακές μηχανές, είχαν πάρει... φωτιά και με μια απλή παρατήρησή τους, οι Εφοριακοί θα μπορούσαν να διαπιστώσουν  ότι οι αποδείξεις αυτές είχαν "χτυπηθεί" την... ίδια ώρα!

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όταν η Κυρία που, στο τραπέζι το δικό μας, ζήτησε την απόδειξη λέγοντάς μας "από την Εφορία", δεν μας επέδειξε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο της "ιδιότητας" της! Επ'  αυτού δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν όταν συνελήφθησαν δύο Εφοριακοί "μαιμούδες" να διενεργούν "ελέγχους" σε παρόμοια καταστήματα!....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου