Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: «Ούτε ένας εργαζόμενος αναξιοποίητος»


 
Με τον Σύλλογο Εργαζομένων Ναυπακτίας και Δωρίδας συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκεύης  6 Φεβρουαρίου ο Υποψήφιος  Δήμαρχος  Ναυπακτίας  κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των συνεχών επαφών με φορείς, σωματεία και πολίτες προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν την ευρύτερη περιοχή κατά την διάρκεια της θητείας της επόμενης Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Παπαθανάσης  αφού άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα μίλησε για την  ανάγκη συνεργασίας  Δημοτικής Αρχής –Εργαζομένων η οποία θα βασίζεται στο τρίπτυχο Δημότης-Υπηρεσίες Δήμου- Αιρετοί.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι: «Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η αξιολόγηση και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στον τόπο μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών την ώρα που αξιόλογοι εργαζόμενοι έμεναν στον πάγκο. Σκοπός μας είναι κάθε εργαζόμενος να αποτελέσει μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι να αποτελεί ο ίδιος πρόβλημα. Ο συνδυσμός μας θα καταθέσει εξειδικευμένες προτάσεις προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου