Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κώστας, ο κουμπάρος, ο Αθίγγανος του Πούντου και ο... Μπουλές

Ένα δημοσίευμα στο http://www.katafigio-amorani.gr/ μας βάζει σε... σκέψεις και αν αληθεύει δικαιολογεί πλήρως την "αδιαφορία" του Δήμου Ναυπακτίας και ειδικά του Δημάρχου κ. Μπουλέ στις εκκλήσεις των αγροτών του "Πούντου" για προστασία τους από τους εκεί κατοικούντες Ρομά (Αθίγγανους)....

Οι Αγρότες και γενικά οι διαμένοντες στον Πούντο δημότες αλλά και οι κτηματίες της περιοχής, θα πρέπει να μάθουν τους λόγους που η Δημοτική αρχή Μπουλέ, κωφεύει στις διαμαρτυρίες τους και προστατεύει τους Ρομά ώστε να μεταβούν "πανέτοιμοι" τον Μάη στην.... κάλπη!

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει το http://www.katafigio-amorani.gr/ :


Κίνηση μάτ του Άρχοντα που τελικά θα του γυρίσει μπούμερανκ  
Επιστρατεύουν από τον Πούντο  τον Κώστα τον κουμπάρο τον  Αθίγγανο και προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει τα χαρτιά του   με αντάλλαγμα ότι θα τον βοηθήσουν.
Άμα φτάνουν σε αυτό το σημείο για να πάρουν τις εκλογές  τι μπορείς να πεις. Ενώ ο τύπος βλέπει ότι δεν το θέλει ο κόσμος αυτός επιμένει  και ψάχνει και βρίσκει τύπους σαν τον Κώστα και τους υπόσχεται, βέβαια δεν ξεχνά να τους υπενθυμίσει πόσο τους έχει βοηθήσει στο παρελθόν.
Κουράγιο παιδιά.
Μπεργελές!


Κλαρινογαμπροί εν δράσει

Κλαρινογαμπροί κλαρινοδήμαρχοι κλαρινοκοινοτάρχες ένας όρος ο οποίος γεννήθηκε ξαφνικά και αντιπροσωπεύει μια μερίδα ατόμων.
 
Εμάς προσωπικά δεν μας νοιάζει αυτό αλλά αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο προσπαθεί ο κύριος να επιστρατεύσει από τον Πούντο τον Κώστα τον κουμπάρο του, τον Αθίγγανο και προσπαθεί να τον πείσει να κάνει τα χαρτιά του με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει. Άμα φτάνει σε αυτό το σημείο για να πάρει τις εκλογές τι μπορείς να πεις. Ενώ ο τύπος βλέπει ότι δεν το θέλει ο κόσμος αυτός επιμένει και ψάχνει και βρίσκει τύπους σαν τον Κώστα και τους υπόσχεται, βέβαια δεν ξεχνά να τους υπενθυμίσει πόσο τους έχει βοηθήσει στο παρελθόν. 24 χρόνια είναι αρκετά .......... Κουράγιο παιδιά.
Νίκος Μπεργελές!
 
 
και βγάλτε τα... συμπεράσματά σας!...

4 σχόλια:

  1. ζυγουρονίκο 24 χρόνια άρχοντα είναι ο ζορμπάς ..... μην μπερδεύεσαι αυτός είναι το βασικό πρόβλημα στην αμόρανη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοσιευμα δεν λεει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο άρθρο σας έγινε παραποίηση των γραφόμενων του site που αναφέρεστε !!! καλό είναι να επανορθώσετε και να διορθώσετε το κειμενό σας !! 24 χρόνια αρχοντας και βλαχοκοινοτάρχης στο Καταφύγιο είναι άλλος και όχι ο μπουλές .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζυγορονίκο άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις ...... εκτίθεσαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή