Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος και επισήμως ο.... Σάντος

Τέλος και επισήμως από τον πάγκο της Εθνικής ο Σάντος – Μετά το Μουντιάλ οδεύει προς ΠΑΟΚ

Τίτλοι τέλους μπαίνουν και επισήμως στη συνεργασία του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας, καθώς, όπως έγραψε πρώτο το iefimerida.gr, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το σίριαλ έλαβε τέλος το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνική με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, και του γνωστοποίησε την απόφασή του να μην συνεχίσει στην Εθνική.
Ο 59χρονος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής να διακριθεί στο επερχόμενο Μουντιάλ και στη συνέχεια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι πολύ μακριά.
Οπως έγραψε πρώτο την Τρίτη το iefimerida.gr, ο πιο πιθανός προορισμός του επιτυχημένου τεχνικού θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ, καθώς, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» προσφέρει «γη και ύδωρ» για να τον φέρει ξανά στην ομάδα.
Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές για τον Πορτογάλο, ο οποίος θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.
Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι του 2010 όταν και διαδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ. Με αυτόν στον πάγκο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε αήττητο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 και έφθασε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω μπαράζ όπου και απέκλεισε την Ρουμανία.

Φωτογραφία Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου