Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Επίθεση πολίτη στον Τσίπρα: Θα κυβερνήσεις με την Δεξιά;

 
''Κι εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν θα έπρεπε να είσαι αυτή τη στιγμή εδώ! Και πως θα κυβερνήσεις; Με την Δεξιά;'' ήταν οι φωνές που ακούστηκαν από το ακροατήριο στην εκδήλωση όπου ήταν ομιλητής ο Α. Τσίπρας αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Όλα έγιναν σε εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην οποία ομιλητής ήταν και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Αμέσως μετά στράφηκε κατά του Α. Τσίπρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα του είπε:''Κι εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν θα έπρεπε να είσαι αυτή τη στιγμή εδώ! Και πως θα κυβερνήσεις; Με την Δεξιά;''
 
Την έκρηξη του θερμόαιμου πολίτη πυροδότησε αρχικά η ομιλία του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και ιδίως η αναφορά του στον γνωστό φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη.

Αυτή η αναφορά ξε-σήκωσε από το κάθισμα του κάποιον από το ακροατήριο που κατευθύνθηκε προς τον κύριο Δασκαλόπουλο και άρχισε να του φωνάζει:''Εσείς να μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καστοριάδη δεν έχετε αυτό το δικαίωμα''.
Αμέσως μετά στράφηκε κατά του Α. Τσίπρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα του είπε:
''Κι εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν θα έπρεπε να είσαι αυτή τη στιγμή εδώ! Και πως θα κυβερνήσεις; Με την Δεξιά;''
Τότε ο Α. Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε:
''Ειλικρινά δεν κατανοώ την ενόχληση κάποιων ούτε τον εκνευρισμό τους. Εδώ και πενήντα χρόνια έχετε μάθει να σας λένε ότι οι Κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις, το ίδιο σας έλεγαν και πριν τις εκλογές. Και τώρα ποιος παίρνει σπίτια και βάζει χέρι στις καταθέσεις; Τώρα είναι που σας ενοχλούν οι αναφορές στον Καστοριάδη και στον Λένιν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου