Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Ε.Κ.Ν.Δ. στην Κεφαλλονιά


Τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας – Δωρίδας συμμετείχαν σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. – Παράρτημα Ν&Δ το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσαν  τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης   από προσφορές συμπολιτών και επιχειρήσεων της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάστηκε με την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Δωρίδας και την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, προκειμένου να οργανωθεί κοινή αποστολή στην πληγείσα από τους σεισμούς Κεφαλλονιά.

Αφού παρέδωσαν την ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας συναντήθηκαν στο Αργοστόλι   με το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση καθώς επίσης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα.

 Κατά την παραμονή τυς στο νησί της Κεφαλλονιάς διαπίστωσαν από κοντά τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν οι οικισμοί, ειδικά της περιοχής του Ληξουρίου. Επίσης, οι ζημιές στα δίκτυα υποδομών, καθώς και στο οδικό δίκτυο είναι πολύ μεγάλες.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας - Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι συνέβαλαν με την προσφορά αγαθών στην πρωτοβουλία ανακούφισης των πληγέντων στην Κεφαλλονιά.

Επίσης, ευχαριστούν το Δήμο Δωρίδας και την Ι.Μ. Φωκίδας για τον άψογο συντονισμό προκειμένου να διοργανωθεί η κοινή αυτή αποστολή.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. καλεί την πολιτεία να σταθεί αρωγός στους πληγέντες της Κεφαλλονιάς μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους.

Οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι στις προτεραιότητες του Ε.Κ.Ν.Δ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου