Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ....

Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ συνοδός πολυτελείας...

Υποδέχεται τους δημοσιογράφους της Corriere della Sera ντυμένη με ένα μαύρο κορμάκι, που αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της.
Ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να γίνει συνοδός πολυτελείας, για να συντηρηθεί οικονομικά, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Luiss της Ρώμης. Έχει μια κόρη, η οποία δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει η μαμά της, όπως στο σκοτάδι παραμένει και όλη η οικογένειά της.
«Νομίζουν ότι είμαι λογίστρια. Δεν το ξέρει κανείς» υποστηρίζει η 26χρονη Ρόζα από την Αργεντινή, η οποία μένει εδώ και χρόνια στην Ιταλία.
Ακόμα και αν απομένουν μόλις τρία μαθήματα και η πτυχιακή εργασία της για να αποφοιτήσει, την τελευταία διετία εργάζεται ως συνοδός και κερδίζει μέχρι 7.000 ευρώ μηνιαίως. Όμως, πως ήρθε σε επαφή με το επάγγελμα;
«Είχα φίλες που εκπορνεύονταν. Όταν τους έλεγα ότι μπορούσαν να κάνουν άλλες δουλειές, εκείνες μου απαντούσαν ότι μόνο έτσι κέρδιζαν αρκετά χρήματα. Πριν ασχοληθώ και εγώ με αυτό, εργάστηκα ως γραμματέας, ως πωλήτρια. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τις καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί» δηλώνει η Ρόζα.
Οι καταστάσεις στις οποίες αναφέρεται είναι το γεγονός ότι πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, καθώς ο σύντροφός της την εγκατέλειψε, μόλις έμαθε ότι ήταν έγκυος, ότι πρέπει να πληρώσει λογαριασμούς, ενοίκιο και δίδακτρα.
Για τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, έβαλε την πρώτη της αγγελία στο Διαδίκτυο και έκτοτε παράλληλα με τις σπουδές της παρέχει τις υπηρεσίες της σε πελάτες που ιντριγκάρονται από την ιδέα της φοιτήτριας-πόρνης.
Η ίδια δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το επάγγελμά της, καθώς, όπως δηλώνει, στόχος της είναι οι μεταπτυχιακές σπουδές, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη τα χρήματα.
Ωστόσο, όπως υποστηρίζει: «Όταν θα έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και θα είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να διατηρώ το ίδιο επίπεδο ζωής από άποψη οικονομικής άνεσης, τότε θα αποκτήσω μια κανονική δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου