Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαμαρτυρία του Ναυπακτιακού Αστέρα

               
sima_asteras-071010-290411Αξιότιμοι Κύριοι,                                                                                                                Προς Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.
            Είμαστε  στη δυσάρεστη θέση να σας καταγγείλουμε την απαράδεκτη  και εμπαθή διαιτησία  του κυρίου ΚΑΡΑΛΙΟΛΟΥ Ανδρέα  του και τους επόπτες ΡΙΓΚΟΥ Παναγιώτη και ΣΤΕΦΟΥΛΗ Αθανάσιο του συνδέσμου ΓΡΕΒΕΝΩΝ, που έλαβε χώρα στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας μας με τον ΣΚΟΥΦΑ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ  για το πρωτάθλημα  Πρωταθλητριών ΕΠΣ της 4ης Αγωνιστικής. Είμαστε αγανακτισμένοι τόσο από την  συμπεριφορά των διαιτητών όσο και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
1) Δεν ενημερωθήκαμε για την αλλαγή του Β” Βοηθού Μωυσιάδη Βασίλειου με τον Στεφούλη Αθανάσιο ούτε από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ αλλά ούτε και από τον διαιτητή του αγώνα  ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟ ΑΝΔΡΕΑ.
2) Δεν καταλόγισε (δύο) πέναλτι υπέρ της ομάδος μας στο 36′ και 81′.
3) Εφεύρε φάουλ στο 46′ σε πλεονεκτική θέση για την ομάδα του Κομποτίου που το μετέτρεψε σε γκολ σε βάρος μας, τη στιγμή που η ομάδα μας εκδήλωνε αντεπίθεση.
4) Σταματούσε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας μας μαζί με τους βοηθούς του Ρίγκο Παναγιώτη και Στεφούλη Αθανάσιο.
5) Καταγγέλλουμε και την παραμονή του παρατηρητή διαιτησίας  Αθανασίου Νικόλαου ( Θεσπρωτίας) στα αποδυτήρια των διαιτητών επί εικοσαλέπτου πριν την έναρξη του αγώνα.
Για όλα τα παραπάνω λυπούμαστε για το πως αντιμετωπίζετε μια ερασιτεχνική ομάδα και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Ο πρόεδρος 
Αθανάσιος Αλμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου