Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Όνειρο ήταν και... πάει!

              
Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252013 64654 μμ
Κατώτερος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του αγώνα ο Ναυπακτιακός υποχρεώθηκε σε ήττα στο Κομπότι από τον τοπικό Σκουφά με 2-1.

Παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ με 0-1  μόλις στο 10′ με τον Βρουσάι δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ με αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδύτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα αφού στο 23′ ο Τσίρος ισοφάρισε σε 1-1.

Με την επανάληψη μόλις στο 46′ο Κυριάκης με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους παίρνοντας κεφάλι στο σκορ,αποτέλεσμα που παρέμεινε ως το τέλος,παρόλο τα δύο δοκάρια που είχε ο Ναυπακτιακός με κορυφαίο αυτό του 93′ (στις καθυστερήσεις) σε σουτ του Θανασιού απο το σημείο του πέναλτι όταν η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στη Ναυπακτιακή ομάδα χτυπώντας στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα.

Πλέον τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ομάδα αφού για να ελπίζει θα πρέπει ο Σκουφάς στους δύο εναπομείναντες αγώνες να πάρει μόλις έναν βαθμό και φυσικά ο Ναυπακτιακός να κερδίσει και τα δύο τελευταία παιγνίδια αρχής γενομένης από την Κυριακή  που υποδέχεται τον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ στο Παπαχαραλάμπειο ο οποίος έκανε υγειηνό περίπατο σκορπώντας στους 4 ανέμους (4-0) εντός έδρας τον Αστέρα Ιτέας.
Ως Nafpaktianews θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της διοίκησης του Σκουφά Κομποτίου για τη φιλοξενία και παροχή τεχνικής βοήθειας χάρη στην οποία μπορέσαμε και μεταδώσαμε ζωντανά την αναμέτρηση.
Πλέον η Βαθμολογία έχει ως εξής:
Σκουφάς Κομποτίου  8
ΠΑΣ Πρέβεζας  7
Ναυπακτιακός Αστέρας  5
Αστέρας Ιτέας  1
Επόμενη αγωνιστική
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΠΑΣ Πρέβεζα
Αστέρας Ιτέας-Σκουφάς Κομποτίου
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου