Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τουρνουά αλληλεγγύης



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Απόλλων Μεσολογγίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων της Ι.Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου ήταν γεμάτο από εκδηλώσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου, καθώς είχε τουρνουά μπάσκετ, χορογραφίες από την Σχολή Ζούμπα Μεσολογγίου και επιδείξεις TAEKWONDO από την Σχολή “Μαχητές Μεσολογγίου”.
Η Ομόνοια Ναυπάκτου συμμετείχε στις εκδηλώσεις με τη ανδρική ομάδα μπάσκετ. Το Σάββατο 25 Μαΐου έπαιξε με ομάδα επιλέκτων Μεσολογγίου της οποίας επικράτησε στο φινάλε με 66-65 και την επομένη στον τελικό του τουρνουά ηττήθηκε με 67-75 από την Πανεπιστημιακή ομάδα του Αγρινίου.
Στο περιθώριο της διοργάνωσης βραβεύτηκε η ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς και προσωπικά ο προπονητής της κ. Κώστας Παπούλιας. Επιπλέον βραβεύτηκαν η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Δ' Εθνική, το παιδικό της ΑΕΜ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Α΄ΟΜΙΛΟ οι κ.Ντίνος Καραπιπέρης, Ναούμης Σωκράτης και Σταμουλάκης Μιχάλης και φυσικά η νικήτρια του τουρνουά ομάδα του Πανεπιστημίου Αγρινίου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και σε όλους όσους συμμετείχαν στην όμορφη αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου