Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ομόνοια Ναυπάκτου : Φιέστα με... παλαιμάχους


Ένα ξεχωριστό πανηγυρικό απόγευμα ετοιμάζει η Ομόνοια Ναυπάκτου για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2012-2013 στο μπάσκετ. Το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο κλειστό του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου στη Ναύπακτο, διοργανώνει φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας μπάσκετ ανδρών και ομάδας παλαιμάχων από το ένδοξο παρελθόν της. Προσκεκλημένοι είναι πρώην αθλητές όπως οι Κωστογιάννης Π, Κωστογιάννης Δ, Πράπας Ν., Ρούμπας Δ., Τσαμπάς Γ., Παλιός Γ., Βαφειάδης Γ, Παπαναστασόπουλος Δ., Κοσσανδιανός Θ, Παπακώστας Γ., Καλλιαμπάκος Γ και Καλλιαμπάκος Γ., Ζησιμόπουλος Θ., Σταθάτος Γ., αλλά και μη αθλητικά μέλη του συλλόγου που συνέβαλλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη του συλλόγου αλλά και του μπάσκετ στην πόλη της Ναυπάκτου. Έτσι, το τελευταίο παιχνίδι μιας επιτυχημένης σεζόν για τους αθλητές του Κώστα Παπούλια, αναμένεται να είναι και το πιο “γλυκό”, σε μια εορταστική εκδήλωση που επιχειρεί συνδέσει το παρόν με το ένδοξο παρελθόν.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι αθλητές της Ομόνοιας, θα απονεμηθεί το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑΒΔΕ και θα τιμηθεί ο πρώην πρόεδρος κ. Παναγιωτόπουλος Παύλος για την προσφορά του στο σύλλογο και τον αθλητισμό της πόλης.
Η Ομόνοια Ναυπάκτου προσκαλεί τους φίλους της, τους φίλους του αθλήματος αλλά και του αθλητισμού στην πόλη να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να χειροκροτήσουν τους αθλητές και να θυμίσουν σε όλους ότι ο αθλητισμός είναι εκτός των άλλων και χαρά, διασκέδαση και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου