Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ε.Κ. Ν.Δ.: Λύεται το πρόβλημα των εισφορών στο Επιμελητήριο για τους ΟικοδόμουςΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424
Ναύπακτος, 19 Ιανουαρίου 2016

Επιτυχής έκβαση στο χρόνιο πρόβλημα εισφορών στο Επιμελητήριο για τους οικοδόμους της ΝαυπάκτουΣε συνέχεια των πολλαπλών επαφών και προσπαθειών του Ε.Κ.Ν.Δ. για το θέμα αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βρέθηκε λύση στο χρόνιο πρόβλημα, που είχε δημιουργηθεί εξαρχής από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα οι δεκάδες συνάδελφοι οικοδόμοι της Ναυπάκτου να υποχρεούνται να καταβάλουν εισφορές σε αυτό.

Έπειτα από την καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της ΓΣΕΕ συναδέλφου Γιάννη Παναγόπουλου στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για το καθεστώς απασχόλησης των οικοδόμων, σύμφωνα και με ό,τι προβλέπει η νομοθεσία.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα προβεί σε ανάκληση των ειδοποιητηρίων πληρωμής  που είχαν επιβληθεί στους συνάδελφους οικοδόμους, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αντιμετωπίζει καθημερινά τις συνέπειες της μακροχρόνιας ανεργίας.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου