Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

"Ανακάλυψε" και η Α.Δ.Κ.Ν. ότι ο Δήμος "καθαρίζει" ιδιωτικά οικόπεδα και..... χωράφια!


Όταν το Astronafpaktos-News δημοσίευσε με φωτο την ασφαλτόστρωση, από τον Δήμο, μη αναγνωρισμένου δρόμου στη δυτική παραλία του Αντιρρίου, η Α.Δ.Κ.Ν. έσπευσε να καταθέσει σχετική ερώτηση στο δημοτικό Συμβούλιο, παρουσιάζοντας μάλιστα την "διαπίστωση" ως δικιά της..

Τώρα και μετά από δύο δημοσιεύματα δικά μας περί "καθαρισμού - ξεχερσώματος χωραφιών και οικοπέδων ιδιωτών" με μηχανήματα του Δήμου ή ιδιωτικών μισθωμένων, η Α.Δ.Κ.Ν. εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου και ... αναδεικνύει το θέμα:

Δελτίο τύπου
 

ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο θητείας της, η δημοτική αρχή κατάφερε να αναδειχθεί «πρωταθλήτρια» στην ασυνέπεια λόγων και πράξεων.
Άλλα υποστήριζε όσο ήταν στην αντιπολίτευση, άλλα υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε ότι θα πράξει και άλλα τελικά έπραξε.
«Ούτε μια απευθείας ανάθεση» δεσμευόταν ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος και οι συνεργάτες του, σημερινοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Με την υπογραφή όμως του Δημάρχου στον πρώτο χρόνο της θητείας του έγιναν περισσότερες από 60 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 260.500 ευρώ για καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων και αγροτικών δρόμων (χωρίς να περιλαμβάνονται οι καθαρισμοί παραλιών).
Ενώ ο δήμος πληρώνει τους ιδιώτες για καθαρισμούς, τα μηχανήματα του δήμου  συστηματικά καθαρίζουν ιδιωτικά οικόπεδα και χωράφια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, για να δουν οι δημότες τι εννοεί η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, όταν μιλάει για χρηστή διοίκηση.
Με το πρόσχημα ότι ο Δήμος καθαρίζει για να διασφαλίσει την ορατότητα προχωρά και σε βάθος καθαρίζοντας σε όλη τους την έκταση οικόπεδα, χωράφια, λιοστάσια και ό,τι άλλο προσφέρει «ψήφους».
Και φυσικά όλα αυτά έχουν επιπλέον κόστος, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα μηχανήματα του Δήμου παθαίνουν βλάβες και πηγαίνουν τα ιδιωτικά συνεργεία για να επιδιορθώσουν τις βλάβες των μηχανημάτων του δήμου μέσα στα ιδιωτικά οικόπεδα!
Μικρό δείγμα της ασυνέπειας, της τακτικής «κωλοτούμπας» και του λαϊκισμού που ακολούθησε η δημοτική αρχή στο πρώτο έτος της θητείας της στον Δήμο Ναυπακτίας.
Ναύπακτος 1-9-2015
Από το Γραφείο Τύπου της ΑΔΚΝ

4 3 2 1aa 1a
Ευτυχώς που υπάρχει πληθώρα περιπτώσεων που ο Δήμος μπήκε σε.... "ξένα χωράφια" και τα καθαρίζει - ξεχερσώνει για "διαφόρους λόγους" κι έτσι η Α.Δ.Κ.Ν. δεν αναγκάστηκε να "δανειστεί" και...  φωτογραφικό υλικό!
 
Επί του θέματος να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα περιμένουμε να μας αποσταλούν από τον Δήμο Ναυπακτίας τα "Ειδοποιητήρια" με τα χρηματικά ποσά που καλούνται να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες για "τα έξοδα του Δήμου"  όπως μας υποσχέθηκαν οι κκ ο Αντι.... Καθαριότητας και ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Αντιρρίου....   
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΦΥΡΑΤΕ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.Δ/ΝΣΗ ΠΟΥΝΤΟΣ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ;;;ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ;;;ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΨΟΥΟΥΟΥ.ΠΟΥΝΤΙΑΣΑ Ο ΠΟΥΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή