Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η.... ΟΜΟΝΟΙΑ


Με αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου η ανδρική ομάδα μπάσκετ ανδρών της Ομόνοιας Ναυπάκτου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Τη σεζόν 2015-2016 η ομάδα συμμετέχει στη Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ με αντιπάλους από το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Αμφιλοχία, την Πρέβεζα και τον ορεινό Βάλτο. Το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν αρκετά νέα πρόσωπα ενώ υπήρχαν και απουσίες λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων. 
 
Το νεανικό φετινό δυναμικό καλείται να διαχειριστεί ο επικεφαλής της ομάδας Κώστας Παπούλιας, που με την εμπειρία του αποτελεί εγγύηση για την καλή λειτουργία του τμήματος. Το ζητούμενο τη φετινή σεζόν είναι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές να ενσωματωθούν ομαλά, ο σύλλογος να εμφανιστεί οργανωμένος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και όλοι να ζήσουν τη χαρά του αθλήματος.
 
Η πρώτη μέρα προετοιμασίας είχε αρκετό τρέξιμο και λίγες ασκήσεις με μπάλα, πάντα όμως με πολύ καλή διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες.
 
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αργότερα και με κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου