Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΕΠΑ: Έπρεπε να "μπουμπουνήξει" για να την θυμηθεί ο Δήμος


Συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως το δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας για να συζητήσει θέματα με τον "χαρακτηρισμό" του "Κ Α Τ Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ο Σ" !

Ένα από αυτά τα θέματα είναι και το:

Τροποποίηση της με αριθ. 229/2015 απόφασης Δ.Σ. περί: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας με θέμα «Διερευνητικές γεωτρήσεις και μελέτες για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης στη Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας» (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς)

Να θυμίσουμε πως το θέμα της Κλεπάς, το αναδείξαμε πρόσφατα (19/9/2015) από αυτή τη σελίδα με τίτλο:  "ΚΛΕΠΑ: Κυβέρνηση, Περιφέρεια & Δήμος.... ΕΝΟΧΟΙ! " και μπορείτε να το ξαναδιαβάσετε στο:
http://astronafpaktos-news.blogspot.gr/2015/09/blog-post_84.html

Εκείνο όμως που δημιουργεί απορίες είναι πως "έπρεπε πρώτα να ακουστούν τα "μπουμπουνητά" του επερχόμενου χειμώνα για να ευαισθητοποιηθούν ορισμένοι και να θυμηθούν ότι εκεί ψηλά στη Ναυπακτία υπάρχουν προβλήματα από τις κατολισθήσεις του Φλεβάρη;"

Πάντως, έτσι όπως έχει διατυπωθεί το θέμα συζήτησης στο Δημ. Συμβούλιο για "σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας"  τούτο  μπορεί να αποτελεί ή ένα βήμα για κάποια μελλοντική πρόοδο ή και ακόμα πιο μελλοντική (μακροχρόνια  μπορούμε να πούμε) λύση του προβλήματος ή έναν τρόπο "εφησυχασμού" των.... "γκρινιάρηδων"  Κλεπαιτών!..

Κύριοι του Δήμου Ναυπακτίας,
Τώρα που τελειώσατε τα "μπάνια" σας και ακούσατε την απεγνωσμένη "φωνή" των κατοίκων της Κλεπάς που τρέμουν στην ιδέα ότι είμαστε στα πρόθυρα του χειμώνα με "ακραία καιρικά φαινόμενα"....
Τώρα θυμηθήκατε την Κλεπά και προσπαθείτε να "γλυκάνετε" τον πόνο των κατοίκων της και τη συνείδησή σας με τη λέξη.... "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου