Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ για το μέλλον της Ελλάδας

 

Τις προβλέψεις του για την κρίση και την εποχή που διανύουμε έκανε ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης επισημαίνοντας πως είναι μια δύσκολη περίοδος που επαναλαμβάνεται κάθε 80 χρόνια.
Κρίσιμη χρονιά για τον ίδιο είναι το 2020 ενώ μέχρι τότε θα είναι μια «δύσκολη ανηφόρα». Οι αλλαγές θα είναι πολλές, ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια θα κλείσουν πολλοί κύκλοι.
«Δεν είναι θέμα οποιουδήποτε πρωθυπουργού, είναι μία δύσκολη εποχή, κυριαρχούν οι χθόνιες οντότητες, το χρήμα είναι ο κυρίαρχος και οι τραπεζίτες για μερικά χρόνια ακόμα. Η Ελλάδα έχει μέλλον, αλλά την τριετία 15 – 16 17 πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και επιστρατευμένοι.» επισήμανε ο αστρολόγος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το Καλημέρα».

«Θα γινόταν το «μπράφ» με όποια κυβέρνηση. Σίγουρα η Ελλάδα επιλέχτηκε από το 2009 για πειραματόζωο. Όπως η Πολωνία το 1939 για να αρχίσει ο Β” Παγκόσμιος πόλεμος. Πιστεύω θα υπάρχει μεγάλη κρίση το 2017 με 2018. Ήδη η ΕΕ που γίνεται 60 χρονών και θα έχουμε και έναν μεγάλο πόλεμο ξεκαθαριστικό τύπου Αρμαγεδδών στη Μέση Ανατολή όπου θα δούμε ανίερες συμμαχίες.
Η δική μου πρόβλεψη είναι επίσης ότι θα ξαναζήσει η Ευρώπη πόλεμο τον κρατών μεταξύ τους. Πόλεμο με όπλα, στο πιο μακρινό μέλλον. Το κρίσιμο σημείο είναι στο 2020. Από το 2015 μέχρι το 2019 είναι μια κουραστική ανηφόρα. Μέσα σε αυτή τη δυσκολία πολλοί θα κάνουν έναν καινούριο ξεκίνημα. Αρχίζει μία πολύ καλή εποχή δέκα χρόνια αργότερα, το 2015 – 40.»
«Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα ον με πολιτικό μέλλον» είπε ο Κώστας Λεφάκης ο οποίος προέβλεψε πως θα τριτώσει το θέμα της εκλογής, είχαμε τον Γενάρη, είχαμε το δημοψήφισμα, και θα έχουμε και μία τρίτη κατάσταση μέσα στο ’15.» απάντησε ο Κώστας Λεφάκης για το ενδεχόμενο τον εκλογών ενώ επισήμανε πως καλύτερη θα είναι η περίοδος του Οκτωβρίου σε σχέση με τον Σεπτέμβρη.
Από τις προβλέψεις του αστρολόγου δεν έλειψαν κι εκείνες για τα πρόσωπα που απασχολούν περισσότερο το πολιτικό σκηνικό αυτή τη στιγμή, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Δείτε όσα είπε:


Πηγη: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου