Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ της Επιτροπής "Ποιότητα Ζωής" για τα... Περίπτερα


Μεγάλο αντίκτυπο είχε το χθεσινό ρεπορτάζ μας για τα Περίπτερα της Ναυπάκτου του με τίτλο: ΝΆΥΠΑΚΤΟΣ: Περίπτερα σε θέση.... "φονιά" !
Όπως μάθαμε όμως και η Επιτροπή "Ποιότητα Ζωής" του Δήμου Ναυπακτίας που συνήλθε χθες, ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε παμψηφεί "Το κλείσιμο κάθε Κιόσκι - Περιπτέρου που λήγει η Άδειά του και η αντικατάστασή της με λειτουργία καταστήματος "Ψιλικών" στην ίδια περιοχή"!
Οι ίδιες πληροφορίες τόνιζαν πως η "Επιτροπή Π.Α." οδηγήθηκε στην Απόφαση αυτή αφενός μεν επειδή πλέον εκλείπουν οι λόγοι του "σκεπτικού" με τους οποίους εκδόθηκαν κάποτε οι "ειδικές Άδειες" (Τραυματίες & Θύματα Πολέμου) και αφετέρου για τον "Εξωραισμό της Πόλης"!..
Δεν το μάθαμε, αλλά φανταζόμαστε, ότι η προαναφερθείσα Επιτροπή κάποια Απόφαση θα έλαβε ώστε να αρχίσουν από τώρα οι ΕΛΕΓΧΟΙ τόσο της "νομιμότητας" λειτουργίας ενός εκάστου Κιόσκι - Περιπτέρου (όχι απλά αν ισχύει η Άδεια λειτουργίας του αλλά και αν ισχύουν και τα Δικαιολογητικά που είχαν υποβληθεί), όσο και του χώρου που καταλαμβάνει εάν δηλ. συμφωνεί με την Άδεια που του έχει χορηγηθεί από τον Δήμο και ακόμα αν λειτουργεί στην πραγματική θέση που του είχε χορηγηθεί....
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας δεν θα "αποφύγουν" με "άνωθεν παρεμβάσεις" ούτε θα κωλυσιεργήσουν την εκτέλεση της Απόφασης της "Επιτροπής Π.Ζ." που είμαστε σίγουροι πως θα δώσει άλλη όψη στη Πόλη της Ναυπάκτου....

ΠΗΓΗ: F.b. "Radiofiloi"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου