Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οκ. Μπουλές μιλά "επιλεκτικά" για.... "επιλεκτικές" ενέργειες στο Δήμο

Ο βάλτος ιδιώτη στο Αντίρριο που ξεχέρσωσε ο Δήμος

 

Ξαναχτύπησε η Α.Δ.Κ.Ν.

Ανακάλυψε πάλι ότι έγιναν "καθαρισμοί ιδιωτικών χώρων από τον Δήμο Ναυπακτίας" και το κατάγγειλε με δηλώσεις του σε Ναυπακτιακό site, όπου μίλησε για "επιλεκτικούς καθαρισμούς κτημάτων  ημετέρων ιδιωτών"!

Και δεχόμαστε ότι ο επί κεφαλής της ΑΔΚΝ π. Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές, μπορεί να έχει δίκαιο στις καταγγελίες του αλλά, μην ξεχνά ότι και ο ίδιος συμπεριφέρεται "επιλεκτικά" αφού για οτιδήποτε θέλει να παρουσιάσει απευθύνεται στο ίδιο site και όχι σε όλα τα ΜΜΕ της περιοχής!
Αλλά μη μας πει ότι το συγκεκριμένο site πήγε τυχαία στην περιοχή διότι στο Video που ακολουθεί, ακούγεται ο κ. Μπουλές να το ευχαριστεί που ανταποκρίθηκε στο... κάλεσμά του!

Δεν πρέπει να ξεχνά ο κ. Μπουλές και η Παράταξή του ότι το Astronafpaktos-News ήταν αυτό που ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα από την 6/7/2015 με τίτλο "ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Δήμος ξεχέρσωσε το χωράφι π. "γνωστού" Αντιδημάρχου" και ακολούθησαν και άλλες σχετικές "αποκαλύψεις" τις οποίες η ΑΔΚΝ έφερε, ως δικές της, με ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας....

Επί της ουσίας, βέβαια, θεωρούμε πως ο κ. Μπουλές, καλά κάνει και αναδεικνύει τις ενέργειες του αρμοδίου νυν Αντιδημάρχου και της Δημοτικής αρχής! Είναι θεσμικά υποχρεωμένος να τo κάνει, αλλά....
Να μην μιλάει για "επιλεκτικές" ενέργειες γιατί και ο ίδιος το ίδιο κάνει.... Ούτε για "απευθείας αναθέσεις έργων" γιατί, αν ανατρέξουμε και αναφερθούμε το τι εγένετο στην περίοδο δημαρχίας του... εκτίθεται!

Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην παρουσιάσουμε "αυτούσιο" το ρεπορτάζ του φίλου site "NafpaktiaNews" και το Video με τις δηλώσεις του κ. Μπουλέ και οι Αναγνώστες μας ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους!
Γράφει, λοιπόν, το NafpaktiaNews:

Ο Γ. Μπουλές για τους καθαρισμούς σε ιδιωτικούς χώρους. Αυτοψία στο Ξηροπήγαδο. Βίντεο

Γ.Μπουλές: -Πρέπει να σταθούμε εμπόδιο σε αυτές τις πρακτικές.
-Θα έρθουν κι άλλες καταγγελίες
-Ο Αρμόδιος αντιδήμαρχος συνηθίζει τέτοιου είδους ενέργειες. 
-260000 Ευρώ για αναθέσεις και τα μηχανήματα του δήμου χρησιμοποιούνται για καθαρισμό σε ιδιωτικούς χώρους.
Νέα καταγγελία από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ για τις εργασίες σε ιδιωτικό χώρο παραπλεύρως του δρόμου στο Ξηροπήγαδο να σημειωθεί ότι η περιοχή ανήκει στη κοινόητα Ναυπάκτου και είναι στα όρια με την κοινότητα Ξηροπηγάδου. Ο κ. Μπουλές μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της παράταξης του μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για το συγκεκριμένο θέμα με τον καθαρισμό του χωραφιού αλλά και για  την τοποθέτηση φράκτη  αμέσως μετά τον καθαρισμό.

Δείτε το βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου