Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ.... ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ



"Όσο ζει κανείς... μαθαίνει" λέει η λαική ρήση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γνωρίζαμε ότι εδώ, στο Δήμο Ναυπακτίας, όπως και σε όλους τους Δήμους, λειτουργεί "Επιτροπή Ποιότητας Ζωής"!

Αλλά και να μην το ξέραμε, θα το καταλαβαίναμε από την... "ποιότητα ζωής" που διάγουμε ειδικά στη πόλη της Ναυπάκτου!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τη συγκεκριμένη Επιτροπή την αποτελούν Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Παρατάξεων ενώ Προεδρεύει ο  καθ'  ύλη Αντιδήμαρχος...

Αυτή την περίοδο Πρόεδρος είναι ο Αντι.... Κύριος Γιάννης Σύψας, εκ των στελεχών μιας ομάδας της Παράταξης του Δημάρχου, γνώστης της "Ποιότητας Ζωής" , όπως λένε κάτοικοι  της Ναυπάκτου, "λόγω της προ ετών και επί έτη επαγγελματικής του δραστηριότητας" στον κλάδο "Διασκέδασης" ειδικά της Νεολαίας και θεωρούν "εαυτούς τους τυχερούς" που ο συγκεκριμένος Προεδρεύει μιας τόσο νευραλγικής Επιτροπής.....

Όπως γίνεται συνήθως, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, πέρα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, "ακούγονται" και πολλά ... άλλα, είτε χάρη αστειότητας, είτε χάρη επίδειξης "ισχυρής δυναμικότητας" είτε από "εσω ψυχωτική"...  καταπίεση "προσωπικών ενοχών"!

Στην τελευταία ωστόσο συνεδρίαση της Επιτροπής αυτής, "αποκαλύφθηκε" από τον Κύριο Πρόεδρο και το όνομα ενός μέλλοντα... Αντιδημάρχου!
Τα ονόματα των Αντιδημάρχων βέβαια ανακοινώνονται στην "ώρα¨ τους από τον ίδιο τον Δήμαρχο αλλά στη Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας ίσως, για να επιβεβαιωθούν οι "ψιθυριστές" αντίπαλοί του(;) μερικοί "συνεργάτες" του, τον παρακάμπτουν!...
Ίσως πάλι, ο κύριος Πρόεδρος, με τον τρόπο αυτό να ήθελε να προλάβει τον Δήμαρχο σε μια τέτοια απόφαση και να αποτρέψει την ανάθεση της Αντιδημαρχίας στον συγκεκριμένο δημοτικό Σύμβουλο!
Στην Πολιτική και στο μοίρασμα της "πίττας" όλα είναι... πιθανά!..

Για την ιστορία σας αναφέρουμε το χρονικό της "επίδοξης" συζήτησης:

Μαρία Ζιαμπάρα: (προς δ.σ. Παν. Κονίδα, εισηγητή για την τοποθέτηση οδικών πινακίδων σήμανσης)- (Μάλλον χαριτολογώντας)
--  "Αν ήσουνα αντιδήμαρχος, θα σε είχα κωλύσει στον τοίχο... Θα σου είχα κάνει τη ζωή... δύσκολη"

Π. Κονίδας: !!!!

Γιάννης Σύψας (Αντιδήμαρχος - Πρόεδρος Επιτροπής)
-- "Κάντε υπομονή Κυρία Ζιαμπάρα...  Σε ενάμιση χρόνο ο κ. Κονίδας θα είναι....  Αντιδήμαρχος!
΄
Με αυτά ακριβώς τα λόγια, μάθαμε πρόωρα και από το... πουθενά τον έναν από τους μελλοντικούς Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπακτίας!
Να υποθέσουμε  εδώ πως αυτό το ξέρει και ο Δήμαρχος...















 

5 σχόλια:

  1. Για να το λέει ο Γιάννης, ένας εκ των τριών πυλώνων της κοινοπραξίας Σ-Κ-Σ.! κάτι θα ξέρει, αλωστε αυτό το τρίγωνο της συνεργασίας, ... εκλογής,.... και εν συνεχεία εξουσίας,.... κυβερνά την Ναύπακτο ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες φιλε Σ-Κ-Σ-Κ ο τακης γιατι δεν παει σπιτι του να ξεκουραστη από την ανευθυνοτητα και την απραξια που τον διακατεχη;

      Διαγραφή
  2. Οι δήμαρχοι ξερουν !!!!!!!!!!!. Ο Δήμαρχος δεν ξερει που πανε τα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An dianohoei o Takis na alaxei antidimarxous ta akoloutisi tin zoi- lafazani- klp. ta xatei i dedilomenei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ενάμιση χρόνο εσύ Γιάννη θα είσαι δήμαρχος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή