Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

CASTING για.... πορνό ταινίες !


 
Στην εποχή της κρίσης… ακόμη και η δουλειά του πορνοστάρ φαίνεται πως έχει πέραση! Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες γίνεται casting και στην Πάτρα! Φαίνεται πως το γνωστό sexshop Secrets στην οδό Κανακάρη αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και επειδή όπως είναι γνωστό (από τις επιλογές του Δημήτρη Σειρηνάκη) οι Πατρινοί sex ηθοποιοί έχουν «πέραση», τυπώθηκε και φυλλάδιο για να διαφημιστεί η νέα προσπάθεια!
 
XXX casting είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου του φυλλαδίου και στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Εσένα που σου αρέσει ο έρωτας και θέλεις να κερδίσεις από 5.000 ευρώ κάνοντας αισθησιακές ταινίες για την αγορά του εξωτερικού και μόνο, ξεχώρισε και τόλμησε μαζί μας. Πολύ γνωστή εταιρεία αισθησιακών ταινιών με έδρα την Αθήνα αναζητά κοπέλες από όλη την Ελλάδα που θέλουν να κάνουν καριέρα στον χώρο των αισθησιακών ταινιών. Με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Επικοινωνήστε τώρα με τον κ Μάκη ή την κυρία Ελενα».
 
Προφανώς η αγγελία – διαφήμιση αναφέρεται μόνο σε γυναίκες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό! Δεν γνωρίζουμε πως διασφαλίζεται το ότι η ταινία δεν θα προβληθεί στην Ελλάδα, συνηθίζεται όμως σε τέτοιες περιπτώσεις να υπογράφονται συμβόλαια που εξασφαλίζουν την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα μας είπε ο υπεύθυνος για το casting, δέχονται μόνο ζευγάρια ή γυναίκες και όχι άνδρες μόνους τους. Δεν γνωρίζουμε όμως αν στην περίπτωση των ζευγαριών η μέγιστη αμοιβή που μπορεί να εξασφαλίσει το ζευγάρι είναι 10.000 ευρώ ή αν το ποσό είναι μικρότερο. Στην περίπτωση συμμετοχής άνδρα πάντως, θα πρέπει όχι μόνο να έχει τα κατάλληλα προσόντα, αλλά να μπορεί να αντέξει και στον χρόνο των γυρισμάτων, αφού όπως είναι γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις, γίνονται συχνά διακοπές και επανάληψη σκηνών με την ερωτική παρτενέρ, και στη διάρκεια των οποίων πρέπει να έχει άμεση «επανάκαμψη»!
 
Στο ίδιο φυλλάδιο μπορεί να βρει κάποιος πληροφορίες και για τα νέα σεξουαλικά βοηθήματα που βρίσκει κάποιος στο συγκεκριμένο sex shop όπως γυναικεία εσώρουχα με γεύσεις, σφήνα πρωκτική απόλαυση, χιουμοριστικές παντόφλες αντρικές, χιουμοριστική ποδιά μαγειρικής, γυναικεία σχολή νοσοκόμας, χειροπέδες, χιουμοριστικό πέος «ο πηδηχτούλης» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου