Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Απείλησε το "αφεντικό" και εραστή της γυναίκας του με... δρέπανο!


 
Εικόνες που παρέπεμπαν σε κωμική ταινία εμπνευσμένη από τον «Μπάστερ Κίτον», εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε καφέ μπαρ στα Ζαρουχλαίϊκα, όπου πήγαν για να πιούν τα οινοπνεύματά του ένας μικροεργολάβος με ένα από τους εργάτες του.
Το ένα έφερε το άλλο και ενώ ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ο εργάτης και φίλος του εργολάβου άρχισε να ωρύεται και να μην μπορεί κανένας να τον συγκρατήσει.
Όσο πέρναγε η ώρα τόσο ο «υπάλληλος» ανέβαζε «γράδα», με αποτέλεσμα όλο το μαγαζί – ακόμα κι οι ευρισκόμενοι στο πεζοδρόμιο να τον ακούνε να ζητάει επιτακτικά τα λεφτά του, αλλιώς το αφεντικό δεν θα ‘χε καλά ξεμπερδέματα.
Η αδιαφορία του εργολάβου έκανε τον …υπάλληλο και σύζυγο ωραίας γυναίκας να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Αποκορύφωμα των όσων εκτυλίχθησαν στην περιοχή των Ζαρουχλαιϊκων ήταν ο εργάτης και φίλος να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση και να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα, κραδαίνοντας ένας δρέπανο απαιτώντας την εδώ και τώρα εξόφληση των δεδουλευμένων του.
Στο άκουσμα της είδησης από το «αφεντικό» πως λεφτά δυστυχώς δεν υπάρχουν, ο «εργάτης» έχασε και το τελευταίο μέτρο αυτοσυγκράτησης και ωρυόμενος άρχισε να φωνάζει «π----η δεν  φτάνει που μου π---ς τη γυναίκα με φεσώνεις και από πάνω».
Για την απομάκρυνση των δυο αντρών, χωρίς πιο δυσάρεστες εξελίξεις, χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ όσοι έμειναν πίσω άρχισαν να αναλύουν το πόσο καιρό ο εργολάβος «βολεύει» τη γυναίκα του υπαλλήλου και να σχολιάζουν πως τελικά δεν τον νοιάζει το κέρατο αλλά το φέσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου