Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δ.Τ. του Ε.Κ./Ν.Δ. για συνάντηση με τον Υποδ/τή του ΙΚΑ


Αντιπροσωπεία φορέων της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Μένιος Χάρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Σωτήρης Τσιλιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας κ. Δημήτριος Καραχάλιος και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ΙΚΑ Ναυπάκτου κ. Γιάννης Κυρίτσης , συναντήθηκε χθες Τρίτη 14 Μαΐου 2013 με τον Υποδιοικητή του ΙΚΑ κο Παπαθανασίου Κων/νο  στην Αθήνα.

 

Η αντιπροσωπεία φορέων εξέθεσε στον Υποδιοικητή του ΙΚΑ όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνει το Υποκατάστημα ΙΚΑ Ναυπάκτου δίνοντας έμφαση στις σοβαρότατες αρνητικές συνέπειες από την κατάργησή του.

 

Ο Υποδιοικητής του ΙΚΑ κ. Παπαθανασίου , αφού άκουσε την αντιπροσωπεία των φορέων, δεσμεύτηκε να διερευνήσει κάθε δυνατότητα παραμονής του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Ναύπακτο.

 

            Σταθερή επιδίωξη της αντιπροσωπείας των φορέων είναι η παραμονή του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Ναυπάκτου. Η περαιτέρω επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας, η χειροτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και η στέρηση παροχής διοικητικών υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις σε μία τόσο μεγάλη γεωγραφική περιοχή, όπως αυτή που εξυπηρετεί το ΙΚΑ Ναυπάκτου, στο όνομα της διοικητικής αναδιάρθρωσης του ιδρύματος, δεν αποτελούν επιλέξιμες ενέργειες για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και όλους τους συμπολίτες μας.

 

       Οι φορείς :

 

  • Δήμος Ναυπακτίας
  • Δήμος Δωρίδας
  • Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας
  • Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου